Pais en Vree bij PSV

Carlos Salcido

Zo, de eerste horde van deze week is genomen. Het gesprek tussen Jan Reker en Carlos Salcido is naar tevredenheid afgerond. En de rest blijft intern, zodat het gissen is of de toekomst van de Mexicaan werkelijk nog in Eindhoven ligt.

 

Nou ja, dat merken we dan vanzelf wel in de winterstop. Voorlopig blijft Salcido als reserve-aanvoerder deel uitmaken van de PSV-selectie. Volgens insiders moet er trouwens € 12 miljoen op tafel gelegd worden voor de Mexicaan, best veel voor een verdediger die niet bezig is aan zijn sterkste seizoen.

Ik hoop dat het de resterende weken van 2008 rustig blijft in Eindhoven, zonder vervelende interviews en incidenten. Huub Stevens gaf wat dat betreft niet echt het goede voorbeeld gisteren. Tijdens de persconferentie in aanloop naar de ontmoeting met Liverpool kwam de stoom op bepaalde momenten uit zijn oren. Als de spelers vanavond met hetzelfde fanatisme spelen waarmee Stevens gisteren de aanwezige journalisten van repliek diende, zit het wel goed. Drie punten.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>