Moreno ziet PSV punten verspelen

Héctor Moreno is, in afwachting van de afronding van zijn contract met PSV, weer terug in Nederland. De Mexicaan is al medisch gekeurd en heeft een akkoord over een vierjarig contract bij PSV. Dat meldt Omroep Brabant.

De onderhandelingen met Espanyol, de club waar Moreno nog een éénjarig contract heeft, lopen erg stroperig. Er moeten volgens betrokkenen “nog enkele hobbels genomen worden” voordat de zaak definitief beklonken is. Desondanks is de verwachting dat op zeer korte termijn de handtekeningen onder alle papieren gezet  gaan worden.

Omdat er dan ook nog diverse formaliteiten afgewikkeld moeten worden voordat Moreno in Nederland aan het werk mag, zal hij vermoedelijk dit weekend nog niet kunnen meespelen in de wedstrijd PSV – FC Groningen. Dat is spijtig voor PSV dat de verdediger zo hard nodig heeft. Moreno zag gisteren in zijn hotelkamer hoe PSV de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2015-2016 niet winnend wist af te sluiten.

Gisteren startte de landskampioen de nieuwe competitie in Den Haag tegen ADO en moest daar de eerste punten van het seizoen aan de tegenstander laten: 2-2. Overigens kwam de gelijkmaker wel heel spectaculair tot stand. In de 95e minuut kreeg ADO nog een vrije trap aan de zijkant van het veld. Keeper Martin Hansen ging mee naar voren en nam de vrije trap achter het standbeen langs op de hak. Tot verbijstering van iedereen vloog de bal bij de tweede paal binnen. Eerlijk is eerlijk, de gelijkmaker van Hansen lijkt nu al tot ‘doelpunt van het jaar’ te kunnen worden uitgeroepen. Voor PSV waren de druiven echter zuur. De ploeg had evenwel zelf nagelaten om het duel in de eerste helft al te beslissen. “We kregen kansen genoeg”, somberde trainer Phillip Cocu na afloop.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>