Depay houdt zich van de domme

Het gonsde de hele week van de geruchten rond Memphis Depay. Hij zou op bezoek zijn geweest bij Paris Saint-Germain, bij Manchester United ook en zelfs bij Liverpool. Gisteren kon de hoofdpersoon zelf om een reactie worden gevraagd, na de wedstrijd van PSV tegen Excelsior. “Er is helemaal niks van waar”, zei Depay tegenover FOX. “Nee, ik heb geen gesprekken gehad.” Wel met andere clubs? “Daar ga ik niet op in, ik wil er niks over kwijt. We zullen zien hoe het loopt. Ik weet zelf niks, dus ik heb niks te vertellen.”

Of Depay een voorkeur heeft, luidde de vervolgvraag? “Nee. En anders zou ik het ook niet zeggen. Natuurlijk kijk ik naar mooie competities. Het is altijd leuk als dat soort clubs geïnteresseerd zijn. Maar ik wil er niks over kwijt, dat zeg ik eerlijk tegen jullie. Uiteindelijk zullen we zien hoe het loopt.”

Er staat een interessante periode voor de deur, probeerde de verslaggever nog eens. Depay lachte minzaam. “Ik denk het ook, voor PSV ook. Als het waar is wat er allemaal in de media staat, wel ja. Elke dag is er weer wat nieuws, het is een leuke serie. Als het eenmaal waar blijkt te zijn, zou het fantastisch zijn, een droom. Ik denk dat iedereen dat wil.”

Het zijn de spelletjes die erbij horen. Ze heten ‘Ik zeg niks, tot ik iets zeker weet’ en ‘Ik houd alle opties open’. Gelijk heeft hij.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>