Russen op de loer voor PSV-spelers

Zenit Sint-Petersburg is klaarblijkelijk onder de indruk geraakt van een aantal PSV-spelers tijdens – onder meer – de Europa League-wedstrijden tegen de Eindhovense club dit seizoen. Zenit gooide PSV uit het toernooi. Desondanks hebben de Russen interesse in diverse PSV’ers, zoals Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Luuk de Jong zorgde voor de 0-1.

Ook Luuk de Jong staat op het lijstje van Zenit.

De Nederlandse spelers staan op een lijst met spelers die een telefoontje kunnen verwachten als Zenit een speler verkoopt, meldt de krant. “Grote clubs werken met actuele schaduwlijstjes”, bevestigt Henk van Stee, die bij Zenit als technisch directeur werkt. ”Clasie, De Jong en Wijnaldum zijn interessante opties”, stelt Van Stee. “De tijd dat deze club veertig miljoen neertelde voor aankopen is voorbij. Spelers uit de Eredivisie zijn goedkoper en zijn vaak heel ver in hun ontwikkeling. De interesse is niet zo concreet dat wij ons hebben gemeld voor de spelers, maar ik sluit niet dat zoiets nog gaat gebeuren. Dat hangt van allerlei ontwikkelingen af.”

Eerder op de dag schreef Voetbal International al dat Zenit geïnteresseerd is in Jordy Clasie.
Of de spelers op deze clubs zitten te wachten, dat is nog maar zeer de vraag. Natuurlijk zal het financiële voorstel tot de verbeelding spreken bij de spelers, mocht dat er komen. En ook in sportief opzicht is Zenit een stap vooruit, maar de Russische competitie is voor Nederlandse spelers toch een stuk minder verleidelijk als de Engelse, Spaanse, Duitse, Franse of zelfs Italiaanse.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>