Gerets kijkt uit naar pensioen

Oud-PSV-rechtsback én -trainer Eric Gerets telt de dagen af. “Over een jaar en drie maanden ga ik met pensioen”, zei hij deze week tegen Radio Monte Carlo. “Ik wil mijn contract bij Al-Jazira rustig afronden, hopelijk zonder nieuwe gezondheidsproblemen.”

De hersenbloeding die Gerets (60) twee jaar geleden trof, heeft de trainer aan het denken gezet. “Ik moet profiteren van de kleine dingen nu het nog kan. Straks heb ik eindelijk tijd om te vissen en te reizen bijvoorbeeld.” Gerets liet een paar jaar geleden nog doorschemeren tegen het einde van zijn loopbaan graag nog eens aan de slag te gaan bij Standard Luik of de nationale Belgische ploeg. Nu ziet jij daarvan af. “Ik zal de nationale ploeg enkel nog als supporter bekijken”, is hij stellig. Gerets kan over 15 maanden terugkijken op een mooie carrière; als speler kwam hij uit voor Standard, AC Milan, MVV en PSV en als trainer was hij onder meer actief bij PSV, Lierse, Club Brugge, VfL Wolfsburg, Galatasaray en Olympique Marseille. Ook was hij bondscoach van Marokko.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>