Supporters ManUnited: Liever Bale dan Depay

Supporters van Manchester United zien komende zomer liever Gareth Bale van Real Madrid overkomen dan Memphis Depay van PSV. Dat kwam naar voren uit een ‘poll’ van de krant Manchester Evening News.

Gareth Bale

Gareth Bale

Bovenaan het wensenlijstje van de fans staat echter Borussia Dortmund-verdediger Mats Hummels. Memphis Depay staat op de vierde plaats van de ranglijst van versterkingen. Vóór Depay staan behalve Hummels ook Real Madrid-spelers Raphaël Varane en Gareth Bale. Southampton-back Nathaniel Clyne staat op de vijfde plaats.

Ook Kevin Strootman  staat op de lijst, maar net bnyuiten de top-10. Hij is één van de spelers die Louis van Gaal op het oog heeft. De fans zien evenwel liever spelers als Paul Pogba (6), Ross Barkley (8) en Joao Moutinho (10) op Old Trafford aan het werk.

En uiteindelijk heeft Louis van Gaal het voor het zeggen natuurlijk. Hij kan nu, veel meer dan vorig seizoen, zijn stempel drukken op het transferbeleid van de club. Wat de fans bovendien vergeten is dat er aan Bale een ander prijskaartje zal hangen dan aan Depay. En of Bale nou zoveel beter is dan Depay, daar kun je ook dikke vraagtekens bij stellen. Sneller is Bale zeker, maar het is ook een speler waar je je ploeg op moet afstemmen. Daar houdt Van Gaal niet heel erg van. Hij ziet liever een geöliede machine waarvan het ene radertje vervangbaar is door het andere.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>