Mourinho eist excuses grensrechter

jose_mourinhoDe trainer van Chelsea José Mourinho wil dat de grensrechter die zaterdag het doelpunt van Salomon Kalou in de thuiswedstrijd tegen Blackburn Rovers afkeurde zijn excuses maakt. In de herhaling van de TV beelden is duidelijk te zien dat het doelpunt van Kalou ten onrechten werd afgekeurd. Al tijdens de wedstrijd uitte Mourinho zijn ongenoegen over de beslissing door een kleine monitor demonstratief op de grond te gooien. `Ik heb de grensrechter gezegd dat ik op zijn telefoontje wacht. Wij maakten een schitterend doelpunt en alleen de grensrechter kan ons vertellen waarom hij voor buitenspel vlagde’, laat de trainer van de Londense club weten.

In dit soort situaties ben ik er voor om de hulp van de vierde official in te roepen. Waarom leggen ze het spel niet 30 seconden stil zodat hij de herhaling nog eens kan bekijken, met de scheidsrechter erbij als het nodig is. In allerlei sporten zoals rugby en ijshockey wordt dit al jaren gedaan, maar de Neanderthalers die in het UEFA en FIFA bestuur zitten willen er niet aan, Blatter voorop … is allemaal véél te ingewikkeld voor ze.

Onze Alex deed trouwens voor het eerst een hele wedstrijd mee en hield aan zijn kant ook de 0.

zie ook:
Mourinho best betaalde coach
Portugese coach slaat Servische speler

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>