Harrie van Raaij twijfelt openlijk aan mogelijke koerswijziging bij PSV

EINDHOVEN – Harrie van Raaij – de voorganger van scheidend clubvoorzitter Rob Westerhof – betreurt het vroegtijdige vertrek van zijn opvolger. „Ik vind het jammer. Rob heeft direct gezegd dat hij de lengte van mijn termijn als voorzitter niet wilde evenaren, maar ik had wel het gevoel dat hij het tenminste vier jaar zou volhouden. Ik ben ook nog steeds van mening dat hij een goede voorzitter zou kunnen worden.”

Van Raaij zegt openlijk dat Westerhof diverse malen is tegengewerkt door de Raad van Commissarissen en wijst tussen de regels RvC-preses Jan Timmer als schuldige aan.

Geen vertrouwen

In de aanstaande opvolger (ad-interim voorzitter Frits Schuitema blijft hoogstens een paar maanden aan als het aan de Eindhovense beleidsmakers ligt, red.) van Westerhof schijnt Van Raaij alles behalve vertrouwen te hebben. Ook laakt hij de kennelijke koerswijziging van ‘zijn’ voetbaltrots: „Ik heb de indruk dat ze de structuur willen veranderen, met een voorzitter op de achtergrond, zoals John Jaakke dat bij Ajax is. Hij is de voorzitter van de commissarissen, niet van de directie. Maar naar mijn mening los je met zo’n structuur de problemen bij PSV niet echt op.”

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>