Patrick Kluivert geeft criticasters doeltreffend KNIETJE

EINDHOVEN – In de NOS-studio’s werd gisteren al opruiend gesproken over het eventuele ‘einde van de carriere van Patrick Kluivert’. Dit uiteraard naar aanleiding van de knieblessure die de oud-Ajacied afgelopen weekend (uit tegen ADO Den Haag) noopte het speelveld voortijdig te verlaten. Kortom, een storm in het spreekwoordelijke glas hemelvocht?

Nadat de technische staf van PSV zich al mocht botvieren op het pijnlijke kniegewricht van Kluivert, heeft een MRI-scan (second-opinion) in het AMC, gisteren uitgewezen dat alle roodwitgezinden weer rustig kunnen ademhalen. Er blijkt geen beschadiging geconstateerd in Kluiverts knie maar er blijkt – zoals mager Stan Valckx zegt – slechts sprake te zijn van "kraakbeenirritatie" (3x woordwaarde).

Niet bekend

Eind deze week lijkt Kluivert zich alweer te melden op trainingscomplex ‘De Herdgang’ maar wanneer de ervaren aanvaller weer inzetbaar is, is nog niet bekend.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patrick Kluivert geeft criticasters doeltreffend KNIETJE

  1. Maarten

    Gelukkig…
    Ik wil wel eens zien wat hij nog allemaal voor ons kan betekenen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>