Rob Westerhof snoert Jack van Gelder de mond

EINDHOVEN – PSV-voorzitter Rob Westerhof heeft gisteravond – in het RTL7-programma Voetbal Insite spreekwoordelijk gehakt gemaakt van de uitlatingen van Studio Voetbalpresentator Jack van Gelder. Afgelopen maandag pochte de veredelde Ajacied voor de NOS-camera’s nog met zijn zelfbenoemde netwerk: Patrick Kluivert zou bij PSV per wedstrijd betaald worden. Dit in verband met het hoge risico dat de Eindhovenaren met de blessuregevoelige Kluivert binnengehaald hadden. Kluivert blijkt gewoon een regulier contract te hebben.

Westerhof: "Patrick Kluivert heeft bij ons eenzelfde contract als iedere andere speler. Vanwege het verhoogde risico dat we met Patrick binnenhaalde, hebben we zijn verbintenis echter beperkt tot een jaar."

Premies

Aanvullend ging de scheidend clubpreses nog iets verder in op de uitlatingen van Van Gelder: "Als PSV landskampioen wordt of een bepaalde ronde van de Champions League haalt, worden er premies aan de spelers uitgekeerd. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar het aantal gespeelde wedstrijden per speler."

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rob Westerhof snoert Jack van Gelder de mond

  1. 110% Anti Ajax

    Jack van Gelder is gewoon een stink jood die zijn bek moet houden over PSV. Laat hem zichzelf lekker aftrekken bij beelden van Ajax.

      /   Reply  / 
  2. psv vak t

    dan zal hij goed moeten zoeken op tv want zoveel wordt er niet meer van de neuzen uitgezonden

      /   Reply  / 
  3. viskuh

    hij is gewoon een tiefes jood

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>