Frustratie belangrijkste emotie na spannende kraker.

Wat moet je hier nou nog over zeggen? De woede zit me zo extreem hoog, dat ik me afvraag of ik wel een stukje zonder scheldwoorden kan schrijven. Laat ik maar beginnen met de wedstrijd voor die rode kaart: die ging aardig gelijk op. That is, we kwamen wel heel knap met 1-2 voor, omdat Marcelo eindelijk eens een bal naar beneden wist te koppen. Over het spel was ook niets te klagen, elke speler van ons was beter en feller dan zijn Twentse tegenstander, op Manolev na. Ook het helaas noodzakelijke inbrengen van Willems bleek geen probleem: die jongen speelde, op een paar schoonheidsfoutjes na, een geweldige wedstrijd. Daar hebben we echt een potentiële topper mee binnen gehaald, en dit keer níet voor de hoofdprijs.

Dan kan ik er toch niet omheen: de rode kaart van Strootman. Let wel: tot dit moment domineerde PSV de tweede helft in de Grolsch Veste, stond het met 1-2 voor en was het wachten op de beslissende treffer. Over die bewuste kaart hoef ik niet veel te zeggen: ja het was een overtreding, ja het was geel, nee dit was geen rood. Een debiele beslissing van een scheids die ons al jaren dwars zit. Wat je dan wel als kritiek kan geven op onze club is dat we het daarna wel heel erg kwijt waren, wat wel aangeeft hoe afhankelijk we zijn van (de ook vandaag weer fantastische) Strootman. Daarna werd het snel 2-2 en was het wachten op de genadeklap, maar die bleef uit. Sterker nog: Mertens maakte op een haar na nog de winnende, maar de geluksfactor van Twente kent geen einde.

Conclusie: PSV was wéér beter in een topper, speelde het tactische spelletje van Co stuk, had nu eindelijk eens een keer kunnen winnen maar door een ijdele scheidsrechter verliezen we twee punten en mogen we blij zijn dat we nog boven Twente staan. O ja, en Fred toonde zich nu een keer een vent en maakte een statement door Blom geen hand te geven. Niet respectvol, wel terecht.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Frustratie belangrijkste emotie na spannende kraker.

  1. noortuk

    rood of geel…het was iig een kaart…PSV had na de 1-1 gewoon sneller de 2-1 moeten maken en sneller uit moeten lopen…dan hadden we we helemaal geen gedoe gehad om die hele kaart…nu was het 1-2 en dan moet je gewoon goed opletten..laatste paar wedstrijden verzuimen ze elke x om uit te lopen en dan loop je vanzelf tegen de feiten aan ipv dat je laat zien dat er geen punten zijn te halen tegen
    PSV !!

      /   Reply  / 
  2. Red one

    rode kaart Strootman had geel kunnen zijn,je vergeet Toivonen die had donkerrood moeten hebben .jouw statement dat psv op alle fronten beter was dan twente …..mmmm niet dus ..gelijkwaardiige topper .en Blom…..brr weg ermee .

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      De zogenaamde kampioenskandidaat moet een puntje thuis stelen door een fout van de scheits.

        /   Reply  / 
  3. PSVFanF

    Wat veel mensen vergeten is dat Strootman al geel had, dus bij een, terechte, gele kaart, zou hij alsnog rood hebben gehad, en zouden we dus toch met tien man door hebben gemoeten.
    Dus je moet ook niet al te veel zeuren.

      /   Reply  / 
  4. PaulPSV

    Strootman had nog geen geel. Het was Toivonen die een gele kaart had gekregen wegens aanmerking op de leiding. Strootman had wel geel kunnen krijgen, maar op dat moment voelde Blom de wedstrijd nog goed aan. Totdat hij de plank volledig missloeg met die rode kaart.

      /   Reply  / 
  5. Gijnesen

    Wat laat PSV zich kennen. PSV was beter met 11 tegen 10, maar ze kunnen moeilijk de arbitrage de schuld geven, want zo tegen hadden ze die niet.

    Marcello moest al heel snel rood hebben.
    http://www.youtube.com/watch?v=5guqrzehyxs
    Op 5:25 kijk eens naar de herhaling.

    Toivonen moest natuurlijk rood hebben of iig 2x geel.
    Bouma maakte vlak voor tijd hands in de 16
    De 2e goal van marcello kon zomaar afgekeurd worden wegens leunen
    En dan pakt 1! beslissing van Blom verkeerd uit voor PSV en dan schreeuwt iedereen bij PSV moord en brand.

      /   Reply  / 
    1. Gijnesen

      11 tegen 11 moet het zijn

        /   Reply  / 
  6. Red one

    Ach ..gossie ajakkus heeft eindelijjk een keer gewonnen van een slecht roda en gelijk zit gal akje hahaha weer allerlei ozin uit te kramen .
    Dit was de echte topper van het weekend tussen psv en twente. Voorlopig valt jouw ajaks buiten de boot .wahaha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>