Fred flikt het weer: Lens en Marcelo in de basis.

Je hebt een jonge speler die fantastisch speelt en zeer veel creativiteit aan de rechterkant geeft (Labyad), en je hebt een jongen die niet in vorm is en gewoon geen rechtsbuiten is (Lens). Dus wie laat je dan spelen als Matavz in de spits begint, Fred? Juist, Lens dus. Niet zijn grootste fout ooit, maar toch wel weer een gemiste kans. Wat wel weer een blunder van de eerste orde is is het opstellen van Marcelo. Dat betekent dat de hele verdediging weer chaotisch zal functioneren, want zo belangrijk is Timothy ‘rust en overzicht’ Derijck inmiddels geworden. Een heel wonderlijke keuze als je bedenkt dat Rutten graag wilde rouleren in zijn achterhoede. Dan kan je volgens mij met drie cv’s nooit twee keer je beste verdediger op de bank zetten. Ongelooflijk.

Opstelling PSV: Tyton; Manolev, Marcelo, Bouma, Pieters; Wijnaldum, Toivonen, Strootman; Lens, Matavz, Mertens.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Fred flikt het weer: Lens en Marcelo in de basis.

  1. Utryuloose

    Ben het eens met je dat de keuzes weer ongekend beroerd zijn.
    Ben het niet eens dat het laten spelen van Marcelo direct wanorde zou veroorzaken,tegen VVV was dat een collectief falen.

    Natuurlijk zou ik ook liever Derijck zien!

      /   Reply  / 
  2. noortuk

    zo gek is die opstelling toch niet Jona..marcelo heeft voordat ie naar PSV kwam in polen gespeeld dus hij kent wel een beetje de manier van het poolse spel lijkt me..en ik zie zelf lens ook als rechtsbuiten ipv in de spits..ik zie eerder labyad op rechts in het middenveld spelen..ik denk dat hij daar beter tot zn recht komt..maar goed ..we zullen zien hoe het gaat..

      /   Reply  / 
    1. noortuk

      zondag moet het stukken beter !!

        /   Reply  / 
  3. Ron

    Tja, Lens is al weer een aankoop van een tijdje geleden he!?!? Sjonge jonge..
    Mooi, die lege tribunes! Zit geen kip!!!

      /   Reply  / 
  4. john

    Wat een trouwe supporters

      /   Reply  / 
  5. Hammer

    Wat is er gebeurt met Timothy Derijck? Is Manolev een een buiten speler? en aan Lens heb je ook geen bal als Manolev er telkens over heen gaat. Ondanks de 1 1/2 minuut speeltijd van Engelaar vond ik hem beter dan Toivonen de hele wedstrijd.

      /   Reply  / 
  6. Guus, Venlo

    Marcello speelde goed gisteren! Verdedigend is die man gewoon erg sterk, opbouwend heb ik ook zeker kritiek op hem. Lens speelde om te huilen. Heb als (een van de weinige) toeschouwers in het stadion me extreem geërgerd aan het passieve spel van Lens; het veld totaal niet breed houden, na 10 meter sprinten 30 sec ‘bijkomen’, Matavz & Toivonen in de weg lopen en zo kan ik nog wel even doorgaan… Erg vervelend! Hoop echt dat Zaki zondag tegen die club uit Amsterdam speelt!

      /   Reply  / 
  7. tom kemphanen

    lens speeklde absoluut niet goed. Manolev matig met hier en daar een struikelpartij over eigen benen. Marcelo kan redelijk in de mandekking spelen, maar maakt grote blunders en kan 0,00 opbouwen. Tyton viel op met een zekere houding. Bouma niet slecht maar heeft inderdaad Derijck naast zich nodig.
    Met de verdediging van gisteren wordt PSV geen kampioen. vrij vertaald: met deze coach wordt PSV geen kampioen. Sorry.

      /   Reply  / 
  8. Ron

    Shit… Dit is ernstig!!!!!

      /   Reply  / 
  9. Ron

    Dank de scheids maar wéér!!! Sjongejonge, wat een cadeau!!

      /   Reply  / 
  10. Ron

    Scheids fluit nu alles voor PSV… Niet te geloven!!!

      /   Reply  / 
    1. Jona Auteur

      Ja Ron, maar je vergeet wel even dat hij jullie eerste goal had kunnen afkeuren (de helft van de scheidsrechters had dat gedaan) en dat Vertonghen tweede geel had kunnen/moeten krijgen. Maar daarvan afgezien Ron, je schaamt je toch kapot als Ajacied. Als onze keeper levensloos op de grond ligt, en het hele stadion is muisstil, gaat het Ajax-publiek zingen dat wij stil zijn. Ongelooflijk onbeschoft. Geen niveau. Zelfde geldt voor het belachelijke aantal valpartijen van jullie kant, zo zwak. Er is ook niets meer te zien van een Ajax-filosofie. Nee Ron, dan liever met al onze aankopen (inderdaad) gewoon vol lef en met pit voetballen, zonder dat slappe Suarez-style grashappen.

        /   Reply  / 
      1. Meersche Helden

        PSV moet zich schamen! liep continue te schoppen, 2 back eruit getrapt (al moet ik zeggen dat Boilesen ook gewoon een hamstring kan zijn).
        leek wel rugby!

          /   Reply  / 
  11. Ssst

    Pieters doet P.S.V. weer de das om met zijn stomme acties, wat een l.l.

      /   Reply  / 
  12. Meersche Helden

    jemig, wonder dat Strootman en Lens geen rood en Mertens geen geel hebben gekregen, stonden continue te schoppen! Rutte moet Kuipers maar bedanken voor de onterechte penalty waardoor hij zijn baan behoudt!
    Ik moet wel zeggen dat Vertonghen rood had moeten krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>