Przemysław Tytoń naar PSV!

Ben je net van Balázs Dzsudzsák af, haal je Przemysław Tytoń naar PSV. Maar even de feiten: PSV zit al tijden te azen op een nieuwe keeper (ze hebben in de periode-Isaksson al geprobeerd Gomes, Mihaylov, Tyton en nog wat anderen te halen) en die hebben ze nu. De mogelijkheid werd geboden door de aankoop van Derijck, frapant genoeg. Omdat hij slechts 750.000 euro kostte en niet de 5 miljoen waar (voor Zanka) op gerekend was, bleef er geld over. Jawel, na al deze aankopen is er nog steeds veel geld over. En dus hebben we 2.5 miljoen betaald voor Tyton, absoluut een van de betere keepers in de Eredivisie.

Blijdschap overheerst dan ook, maar toch met een kanttekening. Waarom haal je hem nu, terwijl Isaksson al drie jaar loopt te grabbelen, Gomes volgend jaar transfervrij is én Zoet zich door blijft ontwikkelen als Nederlands toptalent. Vragen die blijven staan, hoewel ik heel gelukkig ben dat we voor een relatief laag bedrag een potentiële topkeeper in huis hebben. Overigens zal Isaksson wel vertrekken, aangezien we nu vier keepers hebben en hij de concurrentiestrijd toch zal verliezen. Moet er alleen nog wel een mooie club geïnteresseerd zijn.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Przemysław Tytoń naar PSV!

 1. Jzt

  Maar als pieters nu vertrekt en tamata raakt geblesseerd ofzo, wie staat er dan linksachter? Verder ben ik het helemaal met je eens

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Nou ik hoop dus ook dat er nog wel een verdediger bijkomt. Tenslotte waren ze al amper tevreden over huidige selectie (incl. Derijck), dus dan kan je hier toch niet mee akkoord gaan lijkt me. Anders misschien Hutchinson of Ojo? Die dreigen toch buiten de boot te vallen. Of Engelaar naar achteren en Bouma op links, opties genoeg. Niet allemaal even aantrekkelijk overigens ;)

     /   Reply  / 
 2. Hammer

  wouw was wel even klapper met de oortjes, Ik vind Tyton een prima keeper , alleen wat moeten ze nu met die Isaaakson? en Zoet komt er ook aan. Deze aankoop had ik niet verwacht. maar toch fijn om te horen. Is dit een soort van tijdelijke compensatie (oplossing) voor de nu niet al te sterke verdediging?

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Hebben ze Zoet als keeper… Geven ze geld uit aan tyton.. Er zal nooit en te nimmer jeugd door breken bij dit PSV… Ligt er nog een parkeerplaats die jullie in de verkoop kunnen gooien?

    /   Reply  / 
  1. rg

   het spijt me rond uit schandalig wat er bij psv gebeurd ik gun hun het beste maar ik denk dat het op dit moment de meest gehate club van nederland gaat worden het chelsea van nederland moeten wij gewone mensen eens doen schuld hebben en da een nieuwe auto kopen

     /   Reply  / 
 4. Ron

  Zo denkt Rutten:
  Coach Fred Rutten heeft de nieuwe aangetrokken doelman Tyton geen garantie op een basisplaats gegeven en ziet er ook geen probleem in dat hij met nu met Tyton, Andreas Isaksson, Khalid Sinouh en Cássio Ramos vier keepers in zijn selectie zitten. ‘Ik geef spelers nooit garantie op speeltijd. Dat we nu vier keepers hebben is een feit, maar dat is niet erg. Dat lost zich vanzelf wel op’, aldus de coach.
  -
  Vooral die laatste zin.. Tja, we hebben 4 keepers.. Ach ja…
  Die gasten zitten toch niet voor een appel en een ei op de bank!? Of gaat ie er twee per wedstrijd opstellen!?

    /   Reply  / 
 5. Willem

  PSV huurt Tyton eerst en koopt hem in 2012, dat is gunstiger voor Roda. Omdat Roda in categorie 1 zit mag het salaris van een verkochte speler niet direct opnieuw investeren, bij een verhuurde speler mag dat wel, daarom is het gunstiger.

    /   Reply  / 
 6. Ron

  Ik zou er een vijfde bij halen. Lost zich vanzelf op

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>