Kijktip: Marcel Brands bij Voetbal International.

Vanavond zal onze nieuwe technisch directeur, Marcel Brands, tekst en uitleg geven bij Voetbal International. Hij gaat dan ongetwijfeld in op zijn overgang naar PSV en over de financiële mogelijkheden van de club. Hopelijk zullen Genee & co hem ook de vele namen voorleggen die de afgelopen tijd in de media terecht zijn gekomen. Ik ben nu wel eens benieuwd of Marcelo komt en wie onze nieuwe spits gaat worden.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijktip: Marcel Brands bij Voetbal International.

 1. Slapert

  Ja en dat zal dhr Brands vanavond allemaal vertellen. Dus na vanavond weten we precies hoe het er voor staat met PSV, wie de nieuwe spits wordt en nog veel meer.

    /   Reply  / 
  1. ikke

   ja en hij zal vanavond precies vertellen met wie ze bezig zijn ….. Brands is er juist goed in om dat soort dingen onder de pet te houden tot het laatste moment. Zal wel leuke aflevering worden met Brands maar verwacht niet dat hij ff precies zal vertellen met wie psv bezig is……

     /   Reply  / 
  2. ikke

   Oeps was geen reactie op jou het artikel verkeerde aangeklikt my bad

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>