Rutten maakt Toivonen aanvoerder.

Fred Rutten gaf gisteren na de wedstrijd aan dat Toivonen vanaf nu eerste aanvoerder is, wat ik een logische gang van zaken vindt. Kijk, óf je maakt hem eerste aanvoerder of je maakt hem überhaupt geen aanvoerder. Maar Engelaar, die absoluut niet voor een basisplaats in aanmerking komt, als eerste aanvoerder aanwijzen en Ola als tweede, dat gaat nergens over. Nu mag de Zweed dus de band dragen, wat hopelijk een extra stimulans voor hem is om nog een jaartje bij PSV te blijven. Als we hem verkopen hebben we misschien financieel een goede zomer gehad, maar sportief absoluut niet.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rutten maakt Toivonen aanvoerder.

 1. Ron

  Das die gast die eist dat PSV zich versterkt… Shit, dan kloppen we bij el ham aan en bepalen zelf wat de prijs is.. Nul euro… Shit, we kunnen zn salaris niet betalen… Ach dan maken we hem aanvoerder.. Dan blijft ie wel

    /   Reply  / 
 2. wijnands hm

  Alweer zo’n swalbe van die Toivonen,het is onbegrijpelijk dat deze persoon aanvoerder wordt bij PSV.Laten wij gaan hopen dat de KNVB de scheidsrechters in dit nieuwe seizoen de opdracht gaat geven om deze jongen meteen goed te straffen bij elke swalbe wat hij maakt.Het moet zo gaan als destijds Farfan het was ook zo’n zelfde type die zich maar iedere liet vallen ook een speler van dit PSV.maarja de scheidsrechters trapte er op het laats niet meer in ,hopelijk ook bij deze swalbe koning Toivonen.Ik vindt hem een gemene maar ook eensmerig ventje,Maar ik denk ook wel zeker dat hij dit seizoen de ware tegen komt.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Farval ha ha ha ha ha

     /   Reply  / 
   1. diego

    hahahahaha
    het grote ajax verliest van 10 man twente :D

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Ja Twente heeft 90 min lang gedomineerd Ajax kwam al vroeg in de wedstrijd goed weg met die bal op de lat & ze hebben de 7e prijs in history gewonnen petje af ha ha ha wat een grap. Maar noem nu is spelers op Jona je probeert er weer overheen te lullen :)

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>