Romario scoort opnieuw niet

Zal hij de duizend treffers halen of zal hij blijven steken op 999 doelpunten? Romario de Souza Faria scoorde al 298 minuten niet meer en na de 4-4 tegen Botafogo is zijn club Vasco da Gama uitgeschakeld voor het staatskampioenschap.

O Baixino (het kleintje) heeft al aangegeven niet veel trek te hebben om nog deel te nemen aan de nationale competitie in zijn geboorteland. De sportpers in Brazilie speculeert naar een vriendschappelijke wedstrijd waarin Romario zijn duizendste treffer zou kunnen maken.

Om de Romariofans in Eindhoven een beetje op te vrolijken heb ik nog een filmpje gevonden over O Baixino. In deze ietswat donkere tijden is het natuurlijk altijd prettig om terug te kijken op dit soort fantastische PSV-spelers!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Romario scoort opnieuw niet

  1. Michelle Graus

    De VRT, Vlaamse Radio&Televisie, zoekt een grote vlaamse Romario-fan. Wanneer Romario zijn 1000e goal maakt, willen wij een reportage draaien. Hierbij zal Frank Raes (sportjournalist) commentaar geven op het gebeuren. Tevens willen we een grote Romariofan aan het woord laten. Bij voorkeur een vlaamse fan… Niks tegen nederlanders hoor!
    Ben of ken je er één, contacteer me aub:
    Michelle Graus
    0032 – 2 – 741 44 41
    [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>