Kromkamp niet op kunstgras

PSV is bijna compleet vanavond in Almelo. Onder meer Jan Kromkamp ontbreekt tegen Heracles. De verdediger is fit, maar kan niet goed uit de voeten op kunstgras. Haibin Zhou zit wel bij de selectie. Naast Kromkamp kan Dwight Lodeweges niet beschikken over Mike Zonneveld (geschorst), Funso Ojo (enkel) en Stef Nijland (revaliderend na buikoperatie).

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>