Van Gaal niet blij met Koevermans

AZ-trainer Louis van Gaal is allerminst blij met de mogelijke basisplek van Danny Koevermans tijdens de wedstrijd PSV-AZ morgen.  “Als Koevermans in de praktijk brengt wat hij heeft geleerd bij AZ, is hij heel gevaarlijk. Ik ben er niet zo blij mee als hij zou spelen: hij is tegen zijn voormalige club extra gemotiveerd. Ik had liever gehad dat Toivonen zou spelen.”

AZ mist morgen Héctor Moreno (voet), Jeremain Lens (voet), Niklas Moisander (knie) en Sébastien Pocognoli (hamstring) vanwege blessures.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>