Weigeren fans in Polen krijgt nog een staartje.

Hoewel het voor de meeste supporters een prachtige avond was afgelopen woensdag, hadden niet alle meegereisde fans een fijne avond. Maar liefst 50 van de 70 supporters kwamen het stadion niet in na een alcoholtest. Iets waar geen enkele Poolse supporter zich aan hoefde te wagen. Dit tot grote teleurstelling van de fans en het bestuur van PSV.

Dit zei Tiny Sanders erover: “Helaas is het waarheid geworden wat we vooraf vreesden, dat er mogelijk incidenten zouden zijn en waarom er ook was afgezien van een officiële supportersreis. We betreuren dit en zijn ondanks twee keer vooroverleg verrast door de maatregel, die voor ons ook onverwacht kwam. We hebben een klacht neergelegd bij de UEFA en wachten hun reactie af.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weigeren fans in Polen krijgt nog een staartje.

  1. Paul postuma

    He Jona, welkom terug!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>