Ronald Koeman hekelt uitlatingen clubarts Van den Hoogenband

EINDHOVEN – Vanochtend riep trainer/coach Ronald Koeman Cees-Rein van den Hoogenband tot de orde in de krantenkolommen van het Eindhovens Dagblad. ‘VDH’ reageerde op de blessure van Patrick Kluivert met de opmerking dat de situatie voor hem niet onverwacht kwam. Met name de bewoordingen "Hier hebben we voor gewaarschuwd" zette het nodige kwaad bloed bij Koeman.


Als vader van zwemicoon Pieter van den Hoogenband.

Ronald Koeman geeft aan dat de keuze voor aantrekken van Patrick Kluivert "gezamenlijk" genomen is en dat Van den Hoogenband dergelijke uitlatingen binnenskamers dient te houden. In ieder geval moet hij zich niet uitlaten over deze kwestie in de (landelijke) pers.

Rijen gesloten

Met de aanvaring tussen Koeman en Van den Hoogenband, lijken er opnieuw haarscheurtjes ontstaan te zijn in de cluborganisatie. Hopelijk kan Frits Schuitema – als ad interim, per 1 oktober aanstaande, de nieuwe voorzitter van PSV – binnenkort de rijen beter gesloten houden in Eindhoven.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>