Brands ook niet meer bezig met Ronnie Stam.

Niet alleen El Hamdaoui en Zanka komen niet zomaar naar PSV, ook Ronnie Stam kunnen we nu wel zeker vergeten. De rechtsback van Wigan Athletic gaat voor zijn kans bij de Engelse club, maar werd sowieso al niet meer serieus gevolgd door Brands: ‘Wij hebben onlangs geen contact met Stam zelf gehad. Wel hebben op het moment dat we Kevin Strootman vastlegden contact gehad met zijn zaakwaarnemer. Wij wilden weten of het mogelijk was hem te huren. Wigan heeft toen direct verteld dat een dergelijke constructie geen optie was.’

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>