Seizoen voorbij voor Nijland

Stef Nijland komt dit seizoen niet meer in actie. De jongeling ondergaat vrijdag een liesoperatie en zal daarmee vier tot zes weken uit de roulatie zijn. Nijland heeft last van een hardnekkige liesblessure en zal aan zijn rechterlies geholpen worden, aldus de medische staf van PSV.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>