Lens en Nijland twijfelachtig voor morgen.

Dat is nou toch treurig voor Stef Nijland. Jeremain Lens heeft sinds vandaag griep en de kans is dus klein dat hij morgen in actie komt. Een uitgelezen kans om eens te kijken of Stef Nijland ook vanaf de rechterkant zou kunnen komen, ik denk het wel. Tenslotte hebben we geen echte rechtsbuiten meer achter de hand (behalve Manolev natuurlijk). Maar nu heeft Stef last gekregen van een spier, dus is het ook nog maar de vraag of hij gaat spelen. Vermoedelijk komt Bakkal op de positie van Lens in actie, dat lijkt me nog de meest logische optie.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>