Op pad met mama Locadia, Zoet en Hendrix

Omroep Brabant ging op pad met de moeders van de PSV-spelers Jorrit Hendrix, Jurgen Locadia en Jeroen Zoet voor een reportage. Op de dag van de wedstrijd PSV – FC Groningen werden Mariette (Hendrix), Natalie (Locadia) en Diddy (Zoet) een dag lang op de voet gevolgd. Het leverde leuke beelden en grappige uitspraken op, kijk maar:

 

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>