PSV in Spanje: Bulgaren krijgen klop: 3-0

(foto: @psv)

Het eerste succesje op Gran Canaria is geboekt: PSV heeft de finale van het internationale toernooi van Maspalomas bereikt. De jongens van trainer Philip Cocu wonnen in het Estadio Municipal Maspalomas met 3-0 van het Bulgaarse PFC Lokomotiv Plovdiv. Drie aanvallers wisten het net te vinden: Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon en Memphis Depay. Zaterdag volgt om 20.00 uur Nederlandse tijd het echte werk tegen FC Augsburg. Bij winst stapt PSV met een trofee in het vliegtuig. Lets hope.

Volgens Voetbal International was PSV heer en meester op het Spaanse veld, bevestigt ook VI-journalist en PSV-clubwatcher Thijs Sleegers op Twitter: “PSV vandaag effectief en taakbewust in alle opzichten”.

Benieuwd naar de samenvatting? Bekijk hem hier.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>