PSV in Spanje: tweede plek op Maspalomas

(foto: VI)

Met een zilveren plak reizen onze jongens vanochtend terug naar Nederland. Zaterdagavond werd in de finale van het vriendschappelijke Maspalomas-toernooi verloren van het Duitse FC Augsburg: 1-0.

PSV had het initiatief, maakte het spel, maar scoorde niet. Een bal van Jürgen Locadia belandde op de paal. Augsburg wachtte af en loerde op dat éne kansje. En die kwam er. Een kwartier voor tijd knalde de Poolse spits Arek Milik de bal langs Jeroen Zoet: 1-0. Daarmee ging de Duitse middenmotor ermee vandoor met de trofee.

Volgende week zondag hervat PSV de competitie in Amsterdam tegen Ajax. Een absolute topper dus. Wint nummer zeven PSV, dan loopt het drie punten in en staat het acht punten achter op de koploper. Alles is mogelijk. De bal is tenslotte rond.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>