Rutten over de voorbereiding.

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Rutten over de voorbereiding.

  1. Hammer

    1 ding was goed te zien, nieuwe garde speelt naar voren en oude garde speelt naar achtere.

    Leve de nieuwe garde

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Stop……..Hammer time tu du du du du du Can’t touch this tu du du du

        /   Reply  / 
    2. Paul

      heef de oude garde dan tegen de nieuwe garde gespeeld vijfenhalf tegen vijfenhalf

        /   Reply  / 
  2. Ron

    Leve de aankopen… Arme club, arme suporters..

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Ach ja, want Janssen, Sigtorsson en Boerrigter hebben jullie zelf opgeleid. Ja, die laatste hebben jullie een half jaartje gehad, maar toen was ‘ie niet goed genoeg. En als je Dzsudzsák verkoopt, heb je geld, net als jullie met Suarez. En je hebt vast de VI, dus lees ff over het prima zakelijke jaar van PSV zónder gemeenschapsgeld.

        /   Reply  / 
  3. Ron

    Kijk, dat is jona. Wijzen naar een ander. Noem nou eens 1 zelf opgeleide speler? Labyad (?)… Daarna wordt de spoeling al dun.
    Je ontkomt nooit aan aankopen, maar dit? Dsudzak zou toch blijven!? Was nog niet klaar in Eindhoven!? Hij wist niet hoe snel hij bij de eerste aanbieding weg moest komen. Lens is ontevreden. Koef kon weg, mocht niet… En gaat alsnog.. En zo nog twee aanvallers waarvan een uit eigen jeugd… Allemaal ontevreden.. En dan hebben we het niet eens over Berg gehad! Hoppa, nieuwe zak met geld… Terwijl begin vorig seizoen jullie de gedoodverfde favo waren met zoveel gekochte aanvallers.. Ik zou daar niet blij van worden.. En dan kom jij met boerrigter!? Ja die was toen ook niet goed genoeg! Had Ajax hem toen op de tribune moeten laten verpieteren!? Dus áls je wilt wijzen, kom dan met echte argumenten

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Haha, dus ik wijs op anderen en vervolgens kwak je weer een alinea vol over onze spelers. Maar goed, ik zal er inhoudelijk op ingaan: Koef mocht niet weg nee, Reis geblesseerd en Berg presteerde niet. En nu is hij transfervrij, dus dan gaat ie weg, dat is een beetje het concept. Dzsudzsak zal altijd zeggen dat hij blijft, maar iedereen wist dat hij nu of in de winter zou vertrekken. Mooi dat hij nog verlengd heeft zodat we er nog een pak geld voor hebben gekregen. En waarom is Lens ontevreden? En verder komen ook Tamata en Wuytens (weliswaar zwaargeblesseerd) door. Eerlijk is eerlijk, er komt te weinig bij ons door, maar als je jeugdopleiding niet goed rendeert moet je niet ten koste van alles jeugd pushen. Dan maar goed inkopen.

        /   Reply  / 
      1. Ron

        Het gaat hier toch ook over jullie spelers?? Ben ik nou zo slim….enz…
        Koef mocht niet weg maar werd ook maar af en toe gebruikt, als een kleine jongen, omdat er gewoon niet beter was…
        Geef nou gewoon toe dat PSV zich vorig jaar enorm aanvallend versterkt had. Zoooooo versterkt dat ze de gedoodverfde kampioen waren. (Zelfs de snor wist het zeker)
        Nu 1 seizoen verder, 18 mil verder, en opnieuw een leegloop van spitsen. Zelfde concept als vorig seizoen.
        Jouw laatste zin zegt alles… Dan maar inkopen. Als we zelf flutspelers hebben kopen we ze maar ergens anders. En daar koop jij een seizoenskaart van?
        Kijk naar Twente, dat heet goed inkopen! Een speler van AGOVV beter maken is een kunst. De beste speler van feyenoord en utreg wegkopen heet handel. Tis maar wat je leuk vindt in voetbal, he???
        Tja, waarom Lens ontevreden is? Geen idee, maar het is wel zo…

          /   Reply  / 
        1. Jona Auteur

          Persoonlijk ben ik totaal niet onder de indruk van Chadli, en bovendien snap ik dat je hem niet oppikt als je zelf Dzsudzsák al hebt. Ja, dan had je nu niet zoveel hoeven uitgeven aan Mertens, maar bedenk dat maar s twee jaar terug, bovendien heeft Mertens veel meer potentie. En wat je vergeet is dat wij met een fitte Reis met kinderlijke eenvoud kampioen waren geworden. Kijk, je kunt 10 spitsen hebben of 1, als je ene spits Reis is en hij blijft fit wordt je gewoon kampioen. Dat is niet gebeurd, en dan kan het gebeuren dat je een nieuwe spits moet kopen. Niet twee, want Zeefuik (uit eigen opleiding) breekt ook door.
          Nu vertrekt Maza, en krijgen we een paar miljoen. Dan kan je dus gewoon Zanka kopen, potentiële top. Je kan ook je eigen jeugd een kans geven, maar in de verdediging moet je er wel meteen staan.

            /   Reply  / 
  4. raymond

    grappig uitspattingen heb je. helaas presteert ajax al jaren niets met de zogenaamde toppers uit de eigen jeugd. er is geen zelfopgeleide jeugd meer wat blijft tot hun 20ste , dat zou zelfs jij moeten kunnen zien. de meeste worden al vrij jong weggeplukt door de grotere clubs uit het buitenland.

    noem 1 club die met eigen jeugdspelers de potentie heeft om kampioen te worden…… geen dus.

    het hele voetbalcircus draait om geld en kopen ( real madrid, manchester, chelsea etc. De enige uitzondering op de regel is barcelona maar die zijn dan al jaren bezig met de geherstructureerde jeugdopleiding.

    Kortom om dus RON je praat verschrikkelijke onzin!!!

      /   Reply  / 
  5. Ron

    noem 1 club die met eigen jeugdspelers de potentie heeft om kampioen te worden…… geen dus.
    Wie werd er vorig seizoen kampioen!? En kijk eens naar het aantal uit eigen jeugd-spelers!?
    PSV leidt al jaren geen spelers op. Niks breekt door… Kijk naar get nl elftal. Hoeveel spelers uit de Ajax jeugd??? Feyenoord doet het ook goed, maar door de financiële misère wordt daar de boel weggepikt…
    En dan noem jij het “zogenaamde toppers”??? Nee, blijf lekker fan van handelsonderneming PSV..
    Al geteld hoeveel Ajax spelers uit eigen opleiding kwam??? ;)
    Rare uitspattingen he??

      /   Reply  / 
  6. Ron

    Dus het ligt aan het gemis van Reis?? Neee.. Te makkelijk! Wat als wij Suarez hadden gehouden!? Een topclub mag nooooit twee seizoenen achter elkaar zo’n voorsprong weggeven!
    En in de verdediging er gelijk staan!? Wat denk je van een vertonghen, alderweireld en van der wiel!? Bij één club!

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Ja is bewonderenswaardig. Hoewel ik totaal niet schrik van jullie middenveld en aanval moet ik eerlijk zeggen dat ik jullie verdedigers (behalve linksback) wel goed vindt. Ik zal ook niet ontkennen dat Ajax meer opleidt dan PSV, maar als je ze niet hebt, moet je ze gewoon kopen. Als we nu de jeugdopleiding verbeteren plukken we daar pas over vele jaren de vruchten van.

        /   Reply  / 
  7. Ron

    Je bent niet onder de indruk? Nou dat heb ik bij PSV gehad het afgelopen seizoen.
    Vreemd als jullie aanval en middenveld zoveel beter is, dat je dan nog achter Ajax en Twente eindigt.. Ajax verloor twee dragende spelers, urby, multifunctioneel, en Suarez, de speler waar volgens de critici het hele team op draaide. Een trainerswissel en daarboven op lukt het niet in de winterstop versterking te halen omdat clubs als Heerenveen en Utrecht denken dat Ajax wel ff gaat lappen (Mertens of Dost). Een jonge trainer haalt oa twee totaal onbekende buitenspelers uit de jeugd (gedurfd voor een onervaren trainer) en wordt met een verdeld b team kampioen. En maakt met dat team een achterstand goed op twee op het papier veel sterkere teams. Waar Feyenoord zich nog indekte met ‘te jong team’ pakt Ajax met een jonger team de schaal. In de laatste wedstrijd tegen een concurrent.. Nou, dan ben ik onder de indruk! Sinds jaren! En dat laat zien dat zomaar kopen niet altijd de enige oplossing is..
    Natuurlijk ontkom je niet aan kopen, maar zoals PSV nu doet.. Met de meeste aanvallers die wel zouden doen, een seizoen later gewoon weer gaat aankopen.. ik zou daar als fan niet blij van worden. Net zoals Ajax een seizoen of 8 geleden ook maar met vreemde spitsen kwam aandragen

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Je hebt het nu dus over Berg en Reis, want dat waren de nieuwe spitsen vorig jaar. Berg leek een heel logische speler, maar heeft compleet gefaald. Eerlijk is eerlijk, zag ik ook niet aankomen. Reis was gewoon geweldig bezig toen hij geblesseerd raakte. I.c.m. een Koef waarvan het contract afloopt heb je dus geen spitsen meer dit jaar, maar dat wisten we al sinds de blessure van Reis, dat we nu geen spitsen meer zouden hebben. En ik vind het niet zo bijzonder dat Ajax met die selectie is kampioen geworden hoor, ik vond en vind Stekelenburg bij jullie het verschil maken. Kijk naar de wedstrijden tussen PSV en Ajax, PSV was thuis beter, in A’dam gelijk, maar geen goal gemaakt, allemaal dankzij Stekelenburg. En jullie hebben drie, vier wedstrijden extreem mazzel gehad. Als PSV en FC Twente dan ook enorm falen dan wordt je dus kampioen. Met een spits die er 20 maakt waren wij gewoon kampioen geworden.

        /   Reply  / 
      1. Paul

        jona,als als en waren en waren.als God de Zon wat dichter bij de aarde had laten cirkelen,was er geen mens geboren

          /   Reply  / 
  8. Ron

    Als wij die spits (Suarez) gehouden hadden was het bij ons weer makkelijker geweest.. Logica als een koe.. Als we Messi hadden gehad.. Als als als..
    Stekelenburg raakte voor de beslissende wedstrijden geblesseerd en moesten daardoor zelfs met een derde keeper erg belangrijke wedstrijden spelen en heeft ons punten gekost.
    Tja, nu faalden PSV en Twente… Vorig seizoen wij in de eerste seizoenshelft.. Of telt dat niet!? PSV faalt al enkele seizoenen opzichtig. Duurste selectie en 9 punten voorsprong weggeven en 9 punten achter Ajax eindigen.. Wij mazzel!? Jullie pech!?

      /   Reply  / 
  9. diego

    ja ajax heeft geluk gehad
    dat psv en twente punten verspeelden
    was dat niet gebeurd was ajax nooit kampioen geworden
    je kan niet zeggen dat ajax kampioen is geworden op eigen kracht met een duidelijk verschil
    ajax is kampioen geworden door hun doorzettingsvermogen
    en dat is wel knap

      /   Reply  / 
    1. Paul

      ajax is kampioen geworden door de knvb,als de knvb ajax niet de schaal had uitgereikt was ajax geen kampioen gewees,zo simpel is dat

        /   Reply  / 
      1. Hahaha

        ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

          /   Reply  / 
    2. Hahaha

      Ja Diego Maradomma ha ha ha & gelukkig had Ajax geen punten verspeelt hè grapjas ha ha ha ha ha ha

        /   Reply  / 
      1. Paul

        dat zal maradonna niet leuk vinden,pas maar op hahaha,straks komt hij nog met een paar homo vriendjes met een Bistool met bogels enz enz

          /   Reply  / 
        1. Hahaha

          Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

            /   Reply  / 
          1. Paul

            ik kwam ja net plotseling op een voetbalblog uit,znap der nikz van,ik begon daar te tikken in half braille,want mijn bril viel op de grond

              /  
  10. Ron

    Een ploeg wordt kampioen doordat ze een punt meer pakken… Of een punt minder verliezen..

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Of 1 doelpunt meer of minder.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>