De bekende opstootjes…

ibrahim-afellayZoals bij elke topwedstrijd raakten de spelers tegen het einde van de wedstrijd wat verhit. Dit resulteerde in enkele opstootjes waarvan er een paar toch vragen om een discussie. Nu zal iedereen denken dat ik meteen begin met onze grote Uruguayaanse vriend, maar nee. Eerst wil ik zeggen dat de achterwaartse koprol van Afellay werkelijk schandalig was. Als je toch je transfer naar Barça binnen hebt, dan ga je toch niet zo iemand een kaart proberen aan te naaien.

Erg lage actie, maar gelukkig ging Suarez daar nog eens overheen door Bakkal… te bijten! Ja waarom niet, je hebt net als de rest van het team al 3 competitiewedstrijden niet meer gescoord, je wordt behoorlijk weggespeeld de tweede helft en je hebt een ego dat die betonbak uitschiet, dan doe je zoiets. Ik ben heel benieuwd wat de KNVB hiermee gaat doen, maar ik gok: vrijspraak op basis van ‘te weinig bewijs’.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “De bekende opstootjes…

  1. John

    wat een vieze vuile gore flikker die suarez, minimaal 5 wedstrijden

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Schandalig!!!! Das duidelijk! Ik heb het rode kaart aansmeren van vriend Affelay niet eens gezien, maar Suarez moet 5 wedstrijden krijgen! Schande, nieet alleen voor mijn cluppie maar ook voor het hele voetbal!
    Wel even het volgende: Vorig seizoen, 2 duidelijke ellebogen van Affelay, toen was het allemaal de schuld van Enoh en moest hij ook geschorst worden? En nu??? Moet Bakkal wegens het voetje trappen ook geschorst worden?? Want ook die overtredingen van Affelay konden niet, maar toen werd door veel PSV-ers naar Ajax gewezen! En nu??

      /   Reply  / 
    1. Paul Postuma

      Ron, zeg eens eerlijk wat je van de reactie van AJAX vindt, dat ze Suarez twee duels schorsen maar niet voor de Champions leaque, ik vind het namelijk erg makkelijk om te zeggen je krijgt twee wedstrijden schorsing terwijl ze eigenlijk al weten dat de schorsing toch hoger gaat uitvallen. Ik vond het dan ook zeer goed dat ze bij PSV bijvorrbeeld Vukovic een extra wedstrijden gaven voor de mistrap naar Ruiz.

        /   Reply  / 
      1. Ron

        Tja, een schorsing gaat meestal over de competitie waarin het plaats vind. Het zou ook onlogisch zijn om hem dan te schorsen. Ik had zelf gekozen om op de uitspraak te wachten en daar boven op 1 of 2 wedstrijden extra… Wat ik erger vind is dat Jol er zich niet genoeg van distantieert.. Het blijft wel zn aanvoerder he!
        Maar nu een vraag aan jou, wat vind jij dan van het gedrag van Bakkal en vooral Affelay? Beelden gezien? Ze waren constant aan het zuigen, net 2 homo’s die het voor elkaar opnamen. Vroeger op school reddeik me alleen, had daar geen vriendjes voor nofig!
        Suarez is geen lieverdje en dat matennaaien van hem kwam / komt me de strot uit… Maar dit!! Met zn tweetjes.. Onze affelay is geschrokken! Is hij vorig seizoen al vergeten toen ie zelf grensverleggend bezig was? En dat met zn tweetjes, wat een blagen, ik wens hem een flinke schop toe bij Barca!
        Gister zat knuffelmafkees nog alles zogenaamd uit te praten met Suarez, en nu laat ie alles op papier zetten! Wat een stel huichelaars! Ik kan voor veel clubs respect opbrnegen mar dit laffe PSV! Zowel qua voetbal als instelling zijn het lafaards.. Toivonen gezien, bij de rode kaart?? Die gast kan amper voetballen, maar matennnaaien als de beste. BAH!

          /   Reply  / 
        1. noortuk

          lul niet zo stom ron , je weet zelf wel dat als een aanklager je vraagt om een commentaar dat je dan eerlijk opschrijft wat er is gebeurd…moet bakkal dan liegen terwijl alles op camera staat ??bakkal heeft t juist netjes gehouden en ook hebben affelay en nog 1 een goed woord gedaan voor een tegenstander 2/3 wedstrijden geleden….suarez was trouwens ook de hele wedstrijd bezig…met dat gesnuif aan zn neus naar reis

            /   Reply  / 
          1. Ron

            Affelay een goed woord gedaan voor de tegenstander? Wie lukt er hier dom!?
            Natuurlijk mag je opschrijven, dat moet je, maar dan moet je van te voren niet zeggen: De beelden wijzen het uit en doen alsof alles uitgepraat is… Wat denk je, “Tja sorry, ik ging hem 7x op zn voet staan en toen beet ie me??”. Zou dat er in staan? Ik denk van niet!
            Nogmaals, Suarez moet niet zo idioot doen en hij aanvaardt de straf, geeft toe dat ie fout zat, hij kan ook niet anders… Maar Affelay en Bakkal nu als de ideale schoonzoon neerzetten? Geniepige ventjes zij het! Zelfs Hiddink vond dat ie zn gedrag moet gaan aanpassen!!!!

              /  
        2. Paul Postuma

          Ik heb de wedstrijd gezien maar als PSV fan kijk ik op een andere manier naar de wedstrijd en heb ik de plagerijtjes van de PSV-ers niet opgemerkt.Ik kan geen voorbeelden noemen maar ik denk dat de AJAX spelers dit ook wel doen.
          Neemt niet weg dat ik ook een hekel aan aanstellers en matennaaiers (geel scheids!!, of heel hard schreeuwen “als” je wordt geraakt om vervolgens na vier keer rollen weer doodleuk op te staan en door te voetballen) heb.

            /   Reply  / 
          1. Ron

            Precies! Als PSV fan, maar je moet ook durven neutraal te kijken! Doe ik ook en daarom durf ik het gedrag van Suarez best af te fakkelen (buiten het bijtincident om!)
            Je hebt dus het duikelen van Affelay niet gezien? Niet gezien dat Bakkal 2x duidleijk in beeld op de tenen gaat staan? Het gestrekte been van Affaley niet gezien? Het theater van Tiovonen om een kaart aan te smeren?? De lach enkele minuten ná het bijtincident is je ook ontgaan?

              /  
          2. Paul Postuma

            Ja Ron het duikelen van Afellay heb ik gezien en slaat inderdaad nergens op. Nee ik heb het tenentrappen van Bakkal niet gezien in de wedstrijd wel uitvergroot in nababbel onzin shows. Ik zeg toch net dat dit soort dingen heel vaak voorkomt en dat ik daar niet zo’n problemen mee, heb wel met schreeuwen voor een kaart. En mag, ook al is iemand gebeten, hji een paar minuten later niet lachen of moet hij minuten lang op de grond gaan liggen rollen? Sorry maar dat lachen van Bakkal kan ik echt niet als matennaaien zien.

              /  
          3. Ron

            Matennaaien is grote onzin, misschien wel vooral van Suarez, de laatste tijd is het kommer en kwel.
            Maar kijk nog es naar de duikeling van Afelay, 10 seconden daarna !
            En net voor het bijtincident flikt ie het nog een x… Je weet dat je reactie kan terug verwachten… Oerdom dat Suarez dan dit zo doet. Beide kanten bezien. Suarez verdient die slachtoffer rol niet, want het is schandalig… Maar die 2 lieverdjes zijn ook niet mis… Kijk ook naar het verleden van Affelay!!

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>