‘PSV wil Griekse verdediger Manolas.’

De spelers en zaakwaarnemers hebben de macht in het voetbal. Maza bijvoorbeeld, vindt dat hij echt niet langer bij PSV kan blijven, omdat hij niet in de basis staat. Dat hij verder een zeer goede positie heeft aangezien hij eerste invaller achter zowel Marcelo als Bouma is en hij een flink salaris opstrijkt maakt blijkbaar niet uit.

Anyway, PSV is bang voor zijn vertrek en dus kijken ze alvast verder. Het schijnt dat we al sinds de zomer interesse hebben in Kostas Manolas, een Griekse verdediger van AEK Athene. Hij is het neefje van legende Stelios Manolas, die hem aanprijst als een groot talent. Maar toch: een Griekse verdediger? Ik ben huiverig. Sowieso zou ik liever zien dat er iemand doorschuift vanuit Jong PSV, of kijk rond naar Nederlanders in de Eredivisie. Een slechte Zweed, Bulgaar en Griek in een driehoekje? Dit verhaal lijkt me gedoemd te mislukken.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘PSV wil Griekse verdediger Manolas.’

  1. Pingback: Maza moet zich bewijzen. | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>