Culina op weg naar Australië

Het lijkt er sterk op dat Jason Culina zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld. Australische media melden vandaag dat de PSV-er al rond is met de club Gold Coast United in zijn vaderland. Branko Culina, vader en zaakwaarnemer van Jason, ontkent dat er al een akkoord is, maar bevestigt dat zijn zoon graag weer in Australië wil gaan voetballen.

“Hij wil doen wat het best voor hem is en in zijn hart keert hij het liefst terug naar Australië. Jason is zich ervan bewust wat sommige mensen misschien denken over een terugkeer. Hij weet dat ze denken dat het een vergissing zou zijn en het zou wijzen op een gebrek aan ambitie. Maar het kan hem niet schelen wat de mensen denken.”

Het ziet er dus naar uit dat PSV een nuttige kracht moet gaan missen. Jammer. Maar het is niet onoverkomelijk om hem te vervangen verwacht ik, we hebben het tenslotte niet over een Romario of iets dergelijks.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>