PSV verdediging compleet

Erik-Pieters-kiest-voor-PSVMet het contracteren van Erik Pieters lijkt PSV haar verdediging compleet te hebben. Al eerder werden Jémérie Bréchet, Francisco Rodriguez en keeper Andreas Isaksson naar Eindhoven gehaald om de achterhoede te versterken. De hand van Huub Stevens lijkt zich in het aankoopbeleid al duidelijk af te tekenen: eerst zorgen dat het achter potdicht zit en van daaruit kijken of er voorin wat te halen valt. Wellicht zullen we het komende seizoen geen topscorer van de Eredivisie worden, maar het zou me niet verbazen als we er minder dan 20 tegen krijgen.


zie ook:
Tóch een Italiaanse presentatrice uit de kleren
Buitenlandse media: 'Oranje weergaloos!'
Oranje topscorer allertijden op EK's
Buitenlandse pers lyrisch over Oranje
Italianen: 'Afellay het gevaarlijkst'

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV verdediging compleet

  1. henk

    ik zou niet te hard juichen… ik moet t nog maar eens zien. We hebben de afgelopen jaren erg geleund op gomes. De achterhoede klinkt goed maar je moet nog maar zien of t allemaal ook werkt. AJAX haalt ook vaak grote namen maar die blijken t niet te halen.
    Persoonlijk hoop ik dat aisatti blijft. Hij is een speler met potentie en die samen met ibi een goed middenveld kan en zal vormen. Daarnaast moet er voorin echt nog een topper komen. Ronaldo halen is niet de oplossing. Dzsudzsák is ook door al zijn verrassende moves heen.
    Daarnaast moet er ook eens goed gekeken worden naar sponsorgelden. ALs je ziet wat ajax binnenkrijgt…. toch goed geregeld. Doe je aisatti nu voor 5 milj naar ajax, dan vangen zij daar over 3 jaar weer 16 milj voor. Want wat betalen ze toch een bedragen voor die j@den, sneijder, vd vaart, babel etc nu weer heitinga en huntelaar.

      /   Reply  / 
  2. PSV fan

    PSV heeft het rugnummer 7 nog niet weggegeven. Dus waarschijnlijk komt er nog een aanvallende versterking.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>