PSV – Roda JC nooit saai

psv-roda-jc-2007logo-roda-jc
In de laatste twee edities van PSV – Roda JC werd er maar liefst 10 keer gescoord. Op 4 februari 2006 werd het 3-2 en de laatste editie op 15 oktober 2006 eindigde in een 4-1 overwinning voor de thuisploeg. Opvallend genoeg werden de doelpunten van de bezoekers uit Limburg in beide wedstrijden al binnen vijf minuten gescoord.

PSV moest dus in beide wedstrijden een achterstand wegwerken. In de wedstrijd die met 3-2 werd gewonnen was Ismail Aissati de matchwinnaar. Hij schoot in 67e minuut de het derde doelpunt van de thuisploeg binnen.

Bij de laatste overwinning stond het in de rust nog steeds 0-1 en was het de in het veld gekomen Jefferson Farfan die de ban
moest breken. Hij speelde zichzelf vrij en schoot vervolgens de 1-1 binnen.
Twee minuten daarna werd het direct 2-1 via een prachtig doelpunt van Alex, achter zijn standbeen langs. Ook in deze wedstrijd scoorde Aissati, de (3-1) kwam van zijn schoen. De eindstand werd door Roy Beerens op het scorebord gezet (4-1).

Een paar tips voor Jan Wouters: zorg er nou voor dat de spelers op scherp staan zodra ze het veld op komen lopen en stel in ieder geval Ismail Aissati op.