Mark van Bommel eenzaam en alleen

dfb_logoNiet alleen PSV heeft deze week te kampen met een grote leegloop, ook bij Bayern München zal het de komende dagen rustig zijn. Net als de Nederlandse landskampioen zal de ploeg van trainer Ottmar Hitzfeld 11 spelers zien vertrekken voor interland verplichtingen.

Het merendeel van de internationals moet zich melden voor die Mannschaft. Bundestrainer Joachim Löw heeft Miroslav Klose, Marcell Jansen, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger en Lukas Podolski opgeroepen voor het EK-kwalificatie duel op 8 september in en tegen Wales. Daarna speelt Duitsland op 12 september in Keulen ook nog een vriendschappelijke partij tegen Roemenië.

Löw heeft dus nog wel vertrouwen in de Duitse internationals uit Beieren, terwijl die Recordmeister zich dit jaar niet eens plaatste voor de Champions League. Ik moet nog maar zien of die Mannschaft zich plaatst voor de EK die volgend jaar bij hun buren in Oostenrijk en Zwitserland wordt georganiseerd. Misschien zouden ze toch Van Bommel nog eens moeten vragen zich te nationaliseren.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>