Afellay onzeker tegen Ajax

psv.nlHet is uiterst onzeker of Ibrahim Afellay morgen mee kan doen tegen Ajax. Dat meldden de diverse PSV-sites gistermiddag. De middenvelder liep tegen AZ een enkelblessure op en trainde niet mee. Zijn mogelijke niet-meespelen is een ernstige aderlating voor de landskampioen.

Want de laatste weken komt de meeste dreiging van Eindhovense kant van Afellay. Bijna elke wedstrijd houdt de middenvelder meerdere tegenstanders bezig en zorgt hij voor constant gevaar.

Aan de andere kant laat het rendement en de productiviteit van de international nogal eens wat te wensen over. In de eerste wedstrijden van dit seizoen kwam Afellay tot vijf treffers, maar de laatste weken is zijn scorend vermogen weer totaal afwezig. Daarnaast viel in de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille op dat zijn acties niet altijd logisch zijn, en een passje naar een medespeler vaak een betere en simpelere oplossing is.

Hoe dan ook, PSV met Afellay is sterker dan PSV zonder Afellay. Duimen dus dat hij er morgen toch bij kan zijn.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>