Salcido en Maza maken indruk.

Wie gisteren naar de matige wedstrijd Zuid-Afrika-Mexico heeft gekeken, en dat zullen de meeste wel gedaan hebben, zal een aantal dingen zijn opgevallen. Ten eerste dat ‘Maza’ behoorlijk degelijk speelde. Dit doet hij bij PSV ook: niet geweldig, wel degelijk. Hij zal dan ook ongetwijfeld volgend seizoen weer de helft van het centrale duo gaan vormen.

Die andere helft, Carlos Salcido, werd zowaar ingezet als centrale verdediger én linksbuiten. En nog opvallender: dat ging hem nog heel aardig af ook. Ik heb hem toch een aantal keer een mannetje zien passeren dat ik dacht: misschien moet je dat in Eindhoven ook eens proberen! Wie weet wat we allemaal nog meer voor verrassingen tegenkomen dit WK.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Salcido en Maza maken indruk.

 1. AppieHappie

  Hopelijk spelen ze nog twee goede wedstrijden en dan kunnen we ze snel verkopen, zodat er weer wat cash is om Hamdaoui en die Braziliaanse verdediger uit Polen te halen.

  Met goed spel op het WK moet je toch 15 miljoen voor die twee kunnen vangen… Hamdaoui kost 7 en die verdediger (22 jaar) kost 4… houdt Brands nog wat over ook voor een goede middenvelder (ga er vanuit dat Affelay weg gaat)

    /   Reply  / 
 2. Hendrik VI

  Ik vond Maza toch behoorlijk zwak gisteren in de tweede helft, bij het doelpunt van Zuid-Afrika was hij te traag en kort daarna hield hij de spits van Zuid-Afrika opzichtig vast en had hij geluk dat hij geen penalty tegen kreeg, want het had er wel een moeten zijn.

  Salcido speelde inderdaad aardig…

    /   Reply  / 
 3. Hansie

  Ik vond die twee zwak spelen. Precies zoals ze al jaren doen.
  Grote strik erom heen en verkopen. Geen enkele meerwaarde voor PSV, zeker niet als PSV weer op hun normale niveau wil gaan acteren. Nederlandse spelers kopen ipv alleen maar Buitenlanders.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>