Guus heeft geluk bij loting.

Rusland treft in de Europese play-offs voor de laatste plaatsen op het WK Slovenië. Daarmee heeft Hiddink naar mijn idee de beste tegenstander getroffen (aangezien ook Portugal of Frankrijk tot de mogelijkheden behoorden). De andere beslissingswedstrijden zijn Ierland – Frankrijk, Portugal – Bosnië en Griekenland – Oekraïne.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Guus heeft geluk bij loting.

 1. dirk

  Wat een onzin, de enige alternatieven waren Oekraine, Bosnie en Ierland. Daarvan steekt Slovenie in de beste vorm. Ofwel geen geluk voor Guus deze keer

    /   Reply  / 
  1. PSV

   Ik vind Oekraine en Ierland absoluut beter dan Slovenië.

     /   Reply  / 
   1. TB

    In vorm en kwaliteit van selectie zijn andere dingen.

    On Topic: Geluk heeft er niet zoveel mee te maken inderdaad, wel goed dat er plaatsing was bij de loting, krijg je toch de leukste landen bij het wk. Ook al wordt het de mindere landen op deze manier wel zo moeilijk mogelijk gemaakt (ze krijgen ook al zwaardere landen in de poules)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>