Negen uit drie

Op de dag waarop verliefd Nederland elkaar cadeau’s gaf, heeft PSV zichzelf en het Eindhovense publiek opnieuw drie punten gegeven. Heracles Almelo werd vrijdagavond in eigen huis met lege handen naar huis gestuurd: 2-1. Daarmee zet de ploeg van Philip Cocu de winnende ‘flow’ goed door.

Via Memphis Depay kwam PSV al vroeg op voorsprong. Bryan Linssen zorgde kort voor rust met een schitterend doelpunt voor de gelijkmaker. Pas in de slotfase werd de zege veiliggesteld: Bryan Ruiz maakte zijn eerste voor PSV. Maar grote man aan PSV-zijde was in de tweede helft toch echt keeper Jeroen Zoet. Met een paar fantastische reddingen hield hij zijn ploeg op de been, dat zich kinderlijk liet vastzetten door Heracles.

Echte kwaliteit
Langzaam wordt duidelijk dat veel spelers geleden hebben onder de slechte prestaties. Nu – op het moment dat alles sportief top gaat – blijkt dat veel spelers wel degelijk kwaliteit hebben. Zo ontpopt Jeroen Zoet zich tot puntenpakker, wordt duidelijk waarom Marcel Brands Santiago Arias zo graag wilde: de back heeft enorm veel power en energie. De Colombiaan ontwikkelt zich momenteel erg snel.

“Natuurlijk mogen we aan het eind van de wedstrijd Jeroen Zoet danken vanwege zijn knappe reddingen, maar gezien de wedstrijd is een overwinning dik verdiend. We mogen heel tevreden zijn met deze drie punten”, aldus Cocu, die de mooie Valentijnsdag voor PSV eindigde.

Zal Louis van Gaal Zoet al op z´n lijstje hebben staan?

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>