Voorbeschouwing PSV-FC Twente

Matchday! PSV speelt vanavond in eigen huis tegen FC Twente. Om 18.45 uur wordt afgetrapt in het Philips Stadion. Scheidsrechter is Kevin Blom.

Tegen de Tukkers hopen Philip Cocu en zijn jongens de ‘flow’ van afgelopen woensdag door te zetten. SC Cambuur werd toen met 2-1 verslagen.  “Na het goede resultaat tegen SC Cambuur willen we nu ook een goed resultaat boeken en dominant spelen tegen een topploeg. Het is zaak om de wisselvalligheid achter ons te laten. Daar heb ik nog steeds alle vertrouwen in, want ik zie dat de spelers bereid zijn om te knokken voor elkaar. Het is logisch dat de fans teleurgesteld zijn in het verloop van het seizoen, dus het is aan ons om een stapje extra te zetten. Als we een aantal duels achter elkaar winnend kunnen afsluiten, groeit het vertrouwen vanzelf. Daarom is de steun van onze supporters tegen FC Twente enorm belangrijk”, aldus Cocu op de persconferentie van vrijdagmiddag. (bron: PSV.nl)

Ruiz toch bij selectie
Een meevaller voor Philip Cocu: Bryan Ruiz is mogelijk toch op tijd fit. De oud-Tukker onderging vrijdag een medische test en ondervond geen hinder aan zijn bovenbeenblessure. Mogelijk start hij zelfs direct in de basis. Mocht de Costa Ricaan inderdaad die functie bekleden, zou het mooi zijn als hij zijn oud werkgever pijn kan doen. De vleugelaanvaller en Fulham-huurling imponeerde tot op heden nog niet. Tijd om het tij te keren en te voetballen zoals-ie bij Twente deed. Want wat Ruiz destijds liet zien, was vaak weergaloos. Tijd om die lijn door te zetten.

Opstelling
Cocu stuurt vanavond vermoedelijk geen verassingen het veld in. Dat betekent dus dat Adam Maher opnieuw de bank warm houdt. Karim Rekik ontbreekt door een schorsing.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>