‘Kleuter’ Nijhuis fluit RKC-PSV

(foto: Hans2000)

Een leuke wending heeft RKC-PSV nu al. Bas Nijhuis is aanstaande zondag scheidsrechter in Waalwijk. Voor de arbiter betekent de wedstrijd een rentree in de Eredivisie, want hij werd twee speelweekenden uitgesloten wegens baldadigheid tijdens het trainingskamp voor scheidsrechters in Belek, Turkije.

Twee weken geleden werd Nijhuis medegedeeld dat hij twee weekeinden voor de buis naar voetbal mocht kijken. Scheidsrechtersbaas Michel van Egmond liet niks los over het motief. Wat bleek nou: Nijhuis zou na middernacht in het hotel van de scheidsrechters in Belek zich iets te uitbundig hebben gedragen. Hij zou op het balkon van een slapende collega zijn geklommen en ook liet hij zich met grensrechter Edwin de Vree op de gangen van het hotel horen. ‘Schoolreisjesgedrag’ kopte landelijke media.

Maar goed, verleden tijd. Nijhuis is landelijk voor aap gezet en begint aanstaande zondag fris aan de tweede competitiehelft. Laten we hopen dat hij op het veld wel professioneel is en niet te veel trekt naar de jonkies van PSV. Eens een kleuter, altijd een kleuter.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>