PSV nadert een kampioenswaardig niveau.

Na de dramatische uitwedstrijd bij RKC lijkt PSV de zaken weer op de rit te hebben. Na kinderlijk eenvoudige overwinningen tegen Roda JC en Zeta werd ook Groningen in eigen huis geklopt. Bovendien was het niveau heel behoorlijk, niet alleen vanaf het middenveld naar voren (zoals we gewend zijn), maar ook van de verdediging. De eerste tegengoal in drie wedstrijden was een foutje van Tyton, die echter in de eerste helft een fantastische redding in huis had. Ook de vier voor hem bleven eindelijk in een uitwedstrijd weer eens redelijk op de been. Zodoende lijkt Advocaat de boel knap op de rit te hebben gekregen, alhoewel we met deze centrale verdedigers ongetwijfeld nog vaak in de problemen gaan komen. Hopelijk gaat Zanka snel het niveau omhoog trekken, dan lijkt er in Nederland geen club die ons kan tegenhouden.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

42 Reacties // Reageer

42 thoughts on “PSV nadert een kampioenswaardig niveau.

 1. DutchFrisian

  En zo is het! Gr. noordelijke PSV-fan

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Dat roepen ze al 4 jaar en geloof dat er toen steeds andere clubs kampioen waren geworden.1 club zelfs 2 keer achter elkaar.Dus eerst maar eens laten zien.Volgens mij staat Twente bovenaan nu en niet Psv met al zijn miljoenen aankopen van de afgelopen jaren.

    /   Reply  / 
  1. Peter3

   Maar Twente met de miljoenen aankopen van meneer hamsterwang, waar heb je het over. En maar niet over die neuzen die eind jaren tachtig door een directeur de ene na de andere fraude erdoor sleurde. Jongens je kunt iedereen verrot schelden maar de prestatie staat, ondanks dat de neuzen FC Amsterdam naar de kloten hebben geholpen om zichzelf te verheerlijken. Die Cruijff is een rat eerste klas, dan waren er echt wel voetballers met meer klasse dan die varkensboer,

     /   Reply  / 
   1. Peter

    @ Peter3 ,Cruijff is de beste Nederlandse voetballer die er ooit geweest is.Wordt nog steeds in 1 adem genoemd met Pele,Maradona en Eusebio.Als je waar dan ook ter wereld vraagt aan iemand die iets van voetbal af weet je wie Cruijff is?Kunnen ze je precies vertellen wie hij is.Moet je voor de grap eens vragen wie Rene of Willy vd Kerkhof zijn.Dan gaan ze je schaapachtig aankijken van man, waar heb jij het over.Romario en Ronaldo kennen ze wel maar dat zijn geen Nederlandse voetballers.Ben het wel met je eens dat er ook bij andere clubs gekocht wordt en dat zal altijd wel zo blijven.Feit is echter wel zo dat Psv met kop en schouders boven iedere club uitsteekt in Nederland wat kopen betreft.Vandaar de naam koop en schop club.Of denk je dat die naam zomaar uit de lucht is komen vallen?Vervolgens ga je neerbuigend doen tegen Twente4ever over zijn club omdat die geen ster op hun shirt hebben?Zal me kapot lachen en hoop het oprecht dat Twente dit jaar boven Psv eindigt ondanks al de miljoenen aankopen van Psv de afgelopen jaren met geleend geld.RKC Waalwijk heeft ook geen ster op het shirt maar ze winnen wel van het 2 sterrige Psv.Fc Eindhoven speelt in de door jou genoemde 1e divisie maar winnen wel de lichtstadtrofee ten koste van Psv.Een duitse amateurvereniging speelt niet eens betaald voetbal dus laat staan een ster op het shirt maar toch wist Psv met hun sterren niet te winnen van ze.Veel plezier met je sterren waar jij zo overduidelijk veel waarde aan hecht.

      /   Reply  / 
 3. Ikke

  Jona, heb je weer liggen snuiven?
  Afgelopen 3 jaar lang worden jullie in april al kampioen!
  Volgens mij heb je afgelopen 2 wedstrijden niet echt opgelet op het niveau van de tegenstander.
  Calimero Prutshaas!

    /   Reply  / 
 4. twenteforever

  echt kapsones ,de competitie is drie wedstrijden oud en dan zon verhaal ? Lijkt het niet beter om je bezig te houden met een VanBommel ,een Strootman ,een Toivonen ,dat drietal ongelovelijke schoppers die er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat Psv straks te boek staat als de schopploeg vanNederland ?.

    /   Reply  / 
 5. Peter

  @Twente forever je slaat de spijker op de kop.Van Bommel en Strootman zijn inderdaad hele nare mannetjes en die Toivonen vind ik iets minder erg.Van Bommel loopt 1 op 1 wat kaarten betreft en schat hem in op zeker 4 a 5 schoringen dit jaar.Strootman die hoef je alleen maar aan te kijken met zijn jankgezicht en je weet hoe laat het is.Bouma kan niet meer mee en Narsingh bakt er tot nu toe geen hout van.Dan roepen ze dat ze kampioenswaardig bezig zijn maar ze vergeten 1 heel belangrijk detail.Zeta europees was zo slecht, das geen eens een meting waard en in de competitie speelden Roda en Groningen belabberd.Ajax zit in het zelfde schuitje, 2 keer dik gewonnen maar wel van een belabberd slecht Nec en Nac.Zodra er sterke tegenstanders getroffen worden en je dan overeind blijft, kun je enigzins voorzichtig je conclusies gaan trekken.Voorlopig staat Twente bovenaan met een 100%score en zie ze die 4de partij tegen VVV ook wel winnen.Dus Psv iets minder babbels,jullie nemen Ajax kwalijk dat ze arrogant zijn en dat ben ik ook wel eens,die mentaliteit is daar, dat kan ik niet ontkennen.Maar eh..Jullie zijn geen steek beter,misschien nog wel erger want daar komen ze er voor uit dat ze dat zijn en hier geven ze het niet toe.Nog hypocriet ook in mijn ogen.Geen respect voor andere clubs en een groot gevoel aan zelfoverschatting.

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   hoi Peter ,eindelijk een ajaxsupporter met realiteit ! (behalve Ron en Mark 78 !) Die ook reeel kunnen kijken hoe de vlag erbij hangt . Kijk ik ga mijn eigen club niet (meer ) ophemelen je moet als fan reel zijn ,dat is voor bepaalde figuren niet begrijpelijk ,het zij zo …… per slot van rekening heeft psv m.i te veel babbels net zoals vorig jaar ,ze vergeten dat ze met geleend geld van de gemeente Eindhoven een boel poen hebben uitgegeven en gaan dan staan schreeuwen wij zijn de kampioenskandidaat no 1 !!wahaaa ze vergeten derhalve dat het kampioensschap voorlopig zal gaan tussen jouw en mijn club .Wij hebben ook veel ingekocht das waar maar met EIGEN geld !Dus cash money …ofwel pure winst

     /   Reply  / 
  2. twenteforever

   Peter ,volgens mij is de blogbeheerder zo geschrokken van het Psv niveau dat hij helemaaal geen nieuwe items erop zet ….vreemd en dat voor een kampioenskandidaat die Psv volgens hem was ?

     /   Reply  / 
   1. Peter

    Je haalt me de woorden uit de mond kerel.Er was een helehoop blerie poeha aan het begin van het seizoen maar dit blog lijkt wel uitgestorven tegenwoordig.Wel lekker dat je grote vriend opgeduveld is.Ben ik wel blij mee.Maar er zijn er nog meer hoor die een beetje in de war zijn in hun bovenkamer.Langzamerhand verdwijnen ze wel.Word het toch nog gezellig.Beetje zin in zaterdag al? Zal mij benieuwen,ik verwacht een mooie partij in ieder geval.

      /   Reply  / 
    1. twenteforever

     hoi Peter , gisteravond leuk potje gezien .De kampioenskandidaat (?) tegen kampioen amateurs .Bijna een stunt ,jammer .Ik hoop dat we Zaterdag een mooie wedstrijd zien , de spanning loopt hier aardig op .

       /   Reply  / 
     1. Peter

      Gaat zeker een spannende wedstrijd worden, geen van beide ploegen wil verliezen en beide gaan voor de overwinning dus dat word nog wel wat haha.Succes man

        /  
 6. Hahaha

  Ha ha ha je blijft lachen met Jona ha ha ha.

    /   Reply  / 
 7. Peter

  @Twente4ever, klopt ik bekijk het net als jou nuchter.
  Zijn verschillende selecties behoorlijk sterk op papier en zouden een gooi naar de titel kunnen doen.Het heeft echter geen zin om op voorhand te zeggen dat je kampioen gaat worden.Tis eerder de wens van de gedachte.Voorlopig had iedereen het over Psv en Ajax maar de realiteit is dat Twente gewoon bovenaan staat.Met het oog op de Europese verplichtingen van Ajax en Psv die nog in het verschiet liggen dicht ik Twente op dit moment zelfs de beste kansen toe om een flinke voorsprong te gaan uitbouwen.Naar alle waarschijnlijkheid zal Twente het niet recht kunnen zetten tegen Bursaspor en kunnen zij zich volledig op de competitie gaan richten.Europese wedstrijden die gaan op den duur altijd zijn tol eisen qua vermoeidheid en blessures en daarom zou ik op dit moment mijn geld op Twente zetten.Al hoop ik natuurlijk op mijn club maar daar gaan we weer,das de wens van de gedachte maar niet altijd reeel.1 ding is zeker Twente heeft een hele stugge ploeg die weinig tegengoals incasseren en heeft denk ik inderdaad goed ingekocht.En klopt,niet met geleend geld zoals oa Psv heeft gedaan.Ook hoor ik Mc Laren nooit zeggen wij worden kampioen zoals Advocaat iedere week roept.Om vervolgens weer met zijn opgeblazen hoofd allerlei excuses moet maken omdat het wederom niet gelukt is.Wat dat betreft kan de Boer daar ook enigzins een voorbeeld aan nemen.Verschil is dat de Boer zegt wij moeten ieder jaar voor het kampioenschap gaan en Advocaat zegt wij worden kampioen.Daar zit een groot verschil in.Ik zeg maar zo, eerst zien dan geloven.Spreek je later Twente fijne avond

    /   Reply  / 
  1. Peter3

   Hoezo Twente niet met geleend geld, 2 keer bij de gemeente aangeklopt, stelletje jankers of moet ik zeggen Janko’s. Gaat een paar jaar goed en denken gelijk dat ze wat te vertellen hebben in NL.
   Een club met eerste divisie ervaring waar heb je het over. Zolang je geen ster op je shirt draagt hoor je er niet bij jongens, jammer voor jullie maar helaas. Verder wens ik jullie wel succes ondanks de hoogmoedswaanzin.

   Peter3

     /   Reply  / 
   1. twenteforever

    Petertje drie ,volgens mij weet jij het verschil niet tussen hoogmoedswaanzin(PSV) en de waarheid ….wij hoeven geen zand te verkopen aan de gemeente om er duur mee te gaan doen en daarna te gaan blazen dat we kampioen worden >>>driesje mertens uitspraak ! dat we twee keer geld hebben geleend klopt niet …slechts een keer en dat is of wordt keurig terugbetaald hoor ! Iets wat ik in eindhovuuu nog moet zien .Twente bedruipt zichzelf wij kopen van de winst leuke spelers en gaan ook niet bleren ala psv dat we wel f kampioen zullen worden ….
    En waar dat eerstedivisie ervaring opslaat ??/ pfff kun je je nog herinneren dat jouw psv dank zij veelvuldig mede dank zij bij ons weggekochte spelers vaak kampioen is geworden ??? namen horen ??? kan hoor !helaas is het nu zo dat onze spelers voor jouw psve niet meer te betalen zijn …wen er maar vast aan ….

      /   Reply  / 
    1. Paul

     precies,twente kreeg het belastinggeld en het zand geheel gratis

       /   Reply  / 
     1. twenteforever

      ben je ook weer onder je steen vandaan gekropen lelijk reptiel ? je bent echt knettergek en niet meer te redden vies ventje !

        /  
  2. twenteforever

   Peter (de enige echte!) haaha hier is niks aan toe te voegen .Alleen dat blijkbaar de waarheid hard is vandaar zulke reacties van klein Petertje ! erg grappig !
   nou ik wens je fijne aaf toe .

     /   Reply  / 
   1. Peter

    @Twente , je moet niet eens meer op die gast ingaan.Ik heb hem eenmalig een reaktie gegeven en hij bekijkt het maar verders.Ga mijn tijd en energie niet aan zon dwaas figuur spenderen.Je mag gewoon trots zijn op je club en wij onderschatten jullie in ieder geval niet.
    Jullie staan niet voor niets bovenaan nu en doen al jaren met de top mee in Nederland dus lekker laten lullen die gast.Overal en bij iedere club lopen mafkezen rond,dat word keer op keer bewezen,zie ook weer nu.Fijne avond man.

      /   Reply  / 
   2. Peter

    @Twente gefeliciteerd met een hele mooie overwinning op Bursaspor.Had het eerlijk gezegd niet verwacht maar daarom misschien des te mooier.
    Goed voor het Nederlandse voetbal dat er in ieder geval nog 2 ploegen door zijn.

      /   Reply  / 
    1. twenteforever

     thxs Peter , na de 1-1 zag ik het f niet meer zitten maar dank zij mouwen opstroop werk kwam het toch nog goed . Jouw club heeft het niet zo getroffen met de loting ,weer Real ,en wat te denken van Dortmund en City ? pfff

       /   Reply  / 
     1. Peter

      @Twente, zag net de poule indeling van Twente en Psv en denk dat er nog wel meer in het verschiet ligt voor de Nederlandse clubs.Moet kunnen nog een ronde verder.Wat Ajax betreft,tja tis een dramatische loting en als ik eerlijk ben is de derde plek het hoogst haalbare.En zelfs dat zal een heidens karwei worden.Aan de andere kant zijn het wel de beste clubs in Europa die je loot dus is het geen schande als je eruit ligt.Tis wel een prachtig affiche om tegen dit soort clubs te spelen.In 1995 had ik nog wel gezegd kom maar op hihi maar nu berust ik me met het feit dat normaliter deze ploegen een paar maten te groot zijn voor Ajax.Als je alleen kijkt naar het budget wat die clubs te spenderen hebben en wat voor spelers er in de rondte lopen weet je eigenlijk al genoeg.We gaan het wel zien,ik zou heel trots op ze zijn als ze derde in de poule worden.

        /  
 8. Peter

  @Peter3, wat een ongelooflijke onzin kraam jij uit zeg.
  Dus omdat Twente geen ster op het shirt heeft, tellen ze niet mee?
  Wat betreft hoogmoedwaanzin is er maar 1 club die al jaren roept dat ze kampioen gaan worden en het steeds niet worden.Komt geloof ik uit Eindhoven.Je weet wel die club die ook maar 2 sterren op het shirt heeft staan.Wat een dom gereutel zeg.Twente is de afgelopen jaren gewoon uitgegroeid tot 1 van de betere clubs in Nederland en daar hebben ze alle recht om daar trots op te zijn.Als je sterren zo belangrijk vind en bewonderd kom eens naar Amsterdam,daar hebben ze er 3 en een overvolle prijzenkast waar menigeen jaloers op is.Je kunt ook savonds naar boven kijken bij helder weer dan zie je er duizenden.

    /   Reply  / 
 9. noortuk

  leuk stukje Jona ! mag wel wat vaker !! blijkt wel weer dat een hoop mensen niet kunnen lezen…als je niet kunt lezen reageer dan niet !!!PSV nadert een kampioenswaardig niveau.<< voor de mensen die niet kunnen lezen …hier staat dus dat PSV eindelijk een goed niveau begint te krijgen/er tegenaan zit met kans op de titel net als andere ploegen…niks meer niks minder snap te ??

    /   Reply  / 
 10. Paul

  fc twente moest afgelopen avond een klusje doen,ze zouden eerst in Munster gaan voetballen,maar hadden toch besloten om in Enschede het klusje te gaan …………………..

    /   Reply  / 
 11. Paul

  of nie twenteforever,zonder belasting centjes hadden de rooie vlaggetjes op het voetbal-kerkhof gelegen,,en waren ze allemaal met zwarte vlaggetjes maar uit nood heracles supporter geworden.Als de gemeente twente destijds niet had geholpen,dan had heracles nu een stadion van 40.000 toeschouwers gehad,zeker weten

    /   Reply  / 
 12. Paul

  he twenteforever,gisteravond op tv,Joop Koop,glashard liegen voor de Camera,,,er gebeurt morgen niets meer op transfers.En wat gebeurt er vandaag,,nog nooit zo veel spelers verloop op een dag in twente bestaan

    /   Reply  / 
 13. Paul

  het kan niet op vandaag bij twente,weer de volgende speler is in aantocht van M city Boyata,

    /   Reply  / 
 14. Peter

  Waarom blijf je zo af geven op Twente Paul? Lijkt wel een soort afgunst zoals je dat ook ziet bij veel Feyenoord supporters naar Ajax toe.Laat ieder gewoon zijn ding doen en paar jaar geleden was Twente nog een sub-topper.Nu behoren ze zonder enige twijfel samen met Ajax en Psv tot de 3 beste clubs van Nederland.Geen twijfel over mogelijk.Als ik zie waar ze vandaan komen kan ik daar alleen maar groot respect voor hebben.En gun het ze ook van harte,sterker nog mocht Ajax de titel dit jaar niet halen dan hoop ik echt dat Twente het word.Ze spelen goed verzorgd voetbal wat leuk is om naar te kijken en iedere tegenstander hier zal het lastig tegen ze krijgen.Daar hou ik wel van.Zijn zat clubs die nog steeds doen dat ze bij de beste zitten van Nederland en dat eigenlijk al jaren niet meer zijn.Twente zal de komende jaren gaan uitmaken samen met Ajax en Psv wie er kampioen gaat worden.Mocht jij een andere club in gedachte hebben dan wil ik daar graag een wedje met je over afsluiten hoor.

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   Hoi Peter , laat die Paul lullen joh ,is niet goed bij zn hoofd je kunt het aan al zijn reacties zien …Gewoon een mafkees meer niet .SAMEN MET ZIJN ALTEREGO HAhaha overal bezig om rotzooi te trappen .

     /   Reply  / 
   1. Paul

    laat die Paul toch links liggen man,die Paul is niet goed wijs,,blogger,schop die Paul er toch af man

      /   Reply  / 
 15. twenteforever

  volgens mij is er straks een belangrijke wedstrijd ! Als ik me niet vergis PSV -FEYENOORD??
  zitten er hier op dit blog alleen maar succes supporters? lijkt er wel op .LAAT JE CLUB MAAR IN DE STEEK ! Dit zal in ROTTERDAM en Enschede nooit gebeuren !

    /   Reply  / 
 16. Paul

  Zag net een foto op tv studio sport,,,,,,,,,,,,,,van Toibonen,,,,,,wat een Wereld Nicht,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ik wil wel met hem naar ,niet naar bed,,,,,,,,,,,,,,,door neuken op een strand,palmbomen,,,krekel geluiden,,kampvuurtje,,,,,en liefdelijk vrijen

    /   Reply  / 
 17. Paul

  God,,,,,,,,,,,,,,,ik wil toibonen vrijen,,,,,,,,,,,,,,,,,o God,,,,wauw

    /   Reply  / 
 18. Peter

  Volgens mij kan jij beter een ander blog uitzoeken Mijnheer Hilgenberg.Je hebt jezelf behoorlijk wat ellende op de hals gehaald.Je zaait een hoop verderf op alle blogs,met name op het Feyenoord blog en jegens Twente en Jarno in het bijzonder.Nu ze je naam achterhaald hebben,is je adres ook niet zo moeilijk te achterhalen,denk je ook niet?Dus als ik jou was zou ik me voortaan maar gedeisd houden en stoppen met de voetbalblogs te bevuilen met jou bullshit.Straks staan er wellicht een paar boze gasten voor je snufferd bij wie je jaren het bloed onder de nagels heb gehaald.Dan ben niet meer zo dapper gok ik.Hoop echt voor jou en ons dat je nu definitief stopt met je geruzie en onzinberichten zodat wij weer normaal kunnen praten over voetbal zonder je achterlijke opmerkingen.Wees verstandig Paul en ga vanaf nu normaal doen.Van mij zul je geen last hebben,maar er zijn er zat die het helemaal gehad hebben met jou.Goed bedoeld advies,doe er iets mee.

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   Peter volgens mij is de boodschap al duidelijk ! Ik denk dat hij zich verstopt heeft danwel ondergedoken is . Als hij verstandig is blijft hij weg hij heeft niks te zoeken op de diverse voetbalblogs …let op het is geen bedreiging ….alleen goede raad !

     /   Reply  / 
 19. Paul

  God vergeef Peter en twentebeffer verlos hun demonen uit hun ziel

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   ben je er weer vuile psychgo ? ongedierte !

     /   Reply  / 
 20. Ron

  Jona, geen verslag van de bekerwedstrijd!? Zooooo jammer!

    /   Reply  / 
 21. Sugel

  Na de dramatische uitwedstrijd bij RKC lijkt PSV de zaken weer op de rit te hebben. Na kinderlijk eenvoudige overwinningen tegen Roda JC en Zeta werd ook Groningen in eigen huis geklopt. Bovendien was het niveau heel behoorlijk, niet alleen vanaf het middenveld naar voren (zoals we gewend zijn), maar ook van de verdediging. De eerste tegengoal in drie wedstrijden was een foutje van Tyton, die echter in de eerste helft een fantastische redding in huis had. Ook de vier voor hem bleven eindelijk in een uitwedstrijd weer eens redelijk op de been. Zodoende lijkt Advocaat de boel knap op de rit te hebben gekregen, alhoewel we met deze centrale verdedigers ongetwijfeld nog vaak in de problemen gaan komen. Hopelijk gaat Zanka snel het niveau omhoog trekken, dan lijkt er in Nederland geen club die ons kan tegenhouden.

    /   Reply  / 
 22. Ron

  Geen club die ons kan tegenhouden???
  WAHAHAHAAAA!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>