Erop of eronder voor PSV.

Nog twee cruciale duels, dan weten we of we nog iets van dit seizoen hebben weten te maken. Natuurlijk, je wint op een knappe manier de beker, maar als je weer geen Champions League haalt heb je gewoon een slecht seizoen. Verrassend genoeg zijn we daarvoor afhankelijk van een heleboel andere clubs.

Ten eerste Heracles, dat er alles aan zal doen om PSV tweede te laten worden, dus vanavond vol aan de bak zal tegen Feyenoord. Dan Heerenveen, dat de laatste wedstrijd tegen Feyenoord móét laten lopen als ze winnen bij Twente, dus ook daar zijn we voor de Twentse club. Als dan ook nog de Graafschap wint van Excelsior, dan speelt laatstgenoemde tegen ons nergens meer voor. O ja, en dan moeten we zelf nog wel even winnen van ADO, maar dat mag geen probleem zijn. Toch?

 

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Erop of eronder voor PSV.

 1. Mark1978

  Are you watching Eindhoven? Whahahahaha.

    /   Reply  / 
 2. Hammer

  De fout van 20 miljoen euro, wie was het die Bakkal heeft uitgeleend aan F oord?

    /   Reply  / 
 3. Hammer

  en zie je maar ook weer dat het PSV hart van van Bommel ergens dicht bij zijn anus zit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>