PSV schiet niets op met slechte overwinning.

Och och, wat was het weer matig. En dan blijkt meteen weer dat Mertens toch wel wat meer brengt dan wij al dachten. Maar ook met Strootman, Toivonen, Lens, Matavz en Labyad moet je er tegen een dramatisch team als VVV minstens 5 inprikken. Maar na 90 minuten stond de teller pas op 1, na een prima doelpunt van Matavz. Mensen kunnen zeuren wat ze willen, ik vind dat Matavz het prima doet. Ga er maar aan staan met zo’n team om je heen, dan komt iedereen in scoringspositie behalve jij. Als je dan ziet hoe rendabel hij is (vrijwel elke kans is een doelpunt) dan is dat gewoon top.

Depay maakte gelukkig vlak voor tijd de tweede PSV-goal waardoor het niet tot de laatste seconde billen knijpen bleef. Dit deed hij na goed doorkomen van Pieters, die niet het geluk had zijn eerste PSV-goal ooit aan te tekenen. Het spel was verder heel matig. VVV presteerde helemaal niets maar in plaats van er keer op keer doorheen te snijden werden op het middenveld en daarvoor louter verkeerde keuzes gemaakt. De enige die nog een goede wedstrijd op de mat legde was Lens. In deze vorm vind ik hem een veel betere speler dan Labyad, die niets meer heeft gepresteerd sinds zijn contractproblemen aan het licht kwamen.

Als het hoogtepunt van de wedstrijd een ererondje van Gomes en het loflied aan zijn adres was, dan weet je wat voor duel het was. Gelukkig zijn de drie punten binnen, helaas hebben Heerenveen, Twente en (waarschijnlijk) Feyenoord ook gewonnen, zodat we alleen nog in kunnen lopen op AZ en Ajax. Nou zijn dat wel net de twee belangrijkste concurrenten, dus misschien wordt het nog wel een mooi weekend, maar dan puur op scorebordjournalistieke manier. Dat we na zoveel duels in deze formatie niet verder komen dan dit niveau is heel treurig.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PSV schiet niets op met slechte overwinning.

 1. psv

  Goaltje was van depay niet van labyad, weet niet hoe ver jij van de west tribune zat.

    /   Reply  / 
 2. Hammer

  Wat mij opvalt is: Het team voelt elkaar niet aan, Wijnalden speelt sinds de kuip niet meer zo goed als daarvoor, labyad speelt sinds de interesse vanuit het buitenland niet meer zo goed als daarvoor, waarom staat Lens niet op rechts? Maar er zijn licht puntjes, de nul is gehouden.

    /   Reply  / 
  1. paul

   hammer,er zijn lichtpuntjes,elk mens heeft wel een philips lampje thuis.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>