PSV speelt weer als een kampioen.

Natuurlijk, als titel boven dit stukje had ook een van de volgende opties kunnen staan: ‘PSV doet zichzelf tekort’, ‘PSV rond alweer de kansen niet af’ of ‘PSV blijft beroerd presteren in uitwedstrijden’. Maar wie de volledige wedstrijd heeft gezien kan toch niet anders concluderen dan dat PSV eindelijk weer eens speelde als een toekomstig kampioen.

In de eerste helft creëerde PSV vele kansen, maar wist alleen Labyad het net te vinden. Ook in het eerste deel van de tweede helft leek PSV het duel te gaan beslissen, maar met name Toivonen miste op bizarre wijze een enorme kans. En ja, dan zul je altijd zien dat er aan de andere kant een beetje wordt gepusht en dat onze verdediging het dan begeeft. Overigens had die verdediging, met name de twee centrale verdedigers, bijna de hele wedstrijd uitstekend gepresteerd.

Heel pijnlijk dus dat je maar met 1 punt weggaat, maar het veldspel was gewoon uitstekend. Uit tegen één van de best voetballende ploegen wist PSV het duel volledig te domineren en creëerde het legio kansen. Met name Strootman speelde voortreffelijk; hij lijkt zijn dipje te hebben overwonnen. Als we dit spel blijven spelen gaat het nog helemaal goed komen dit seizoen.

Omdat AZ en Twente niet speelden zijn we zowaar een puntje uitgelopen. Ajax speelde wederom dramatisch en verloor thuis met 0-2 van Utrecht. Toch zou ik ze nog niet afschrijven, ze hebben wel erg veel blessures en als die terugkomen (en het weer zit een beetje mee) zullen ze vast nog wel een eindsprint trekken. Feyenoord won knap uit bij NEC en mengt zich nu met 5 punten achterstand op ons ook nog in de titelstrijd.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “PSV speelt weer als een kampioen.

 1. Hahaha

  Bijna de hele competitie leeggekocht en dan nog moeite hebben om kampioen te worden met de spelers die PSV heeft hoor je eigenlijk nu al 10 punten voor te staan op de rest.

    /   Reply  / 
 2. Paul Postuma

  Houden we de competitie spannend is het weer niet goed….

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   PAUL het gaat toch tussen jouw club en mijn club .de rest msg meedoen voor de troostprijs .En die club van wahahah ? ZE waren de beste en nu KANSLOOS ZESDE !

     /   Reply  / 
 3. Ron

  Nou, mertens weeeer aan het duikelen!? Bah!

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   Mertens is de opvolger van Suares ! Wat gooide hij er een mooie schwalbe uit .En dan na de wedstrijd met een stalen gezicht zeggen dat hij werd geraakt door Wormgoor .Het is een hele goede speler die hele nare trekjes begint te vertonen .Het word hoog tijd dat scheidsrechters eens heel goed op dat nare mannetje gaan letten met zijn nare trekjes .

     /   Reply  / 
   1. diego

    je kan het ook zo zien hij probeerde de benen van die speler van de graafschap te ontwijken.
    maar als je de beelden goed bekijkt gaat die hand van die speler van de graafschap naar de linkervoet van mertens.
    en als hij toch de voet vast houd kon mertens zijn benen ook niet meer naar de grond brengen.
    en dan is het een terechte penalty

      /   Reply  / 
    1. diego

     maar die speler van de graafschap moet niet zeuren
     psv heeft gewoon dik gewonnen en terecht.
     kijk voor fc groningen zou het goed zijn als mertens geschorst word..
     maar ja het is een welles nietes spelletje.
     en in mijn ogen lijkt het toch veel verdacht op dat die hand mertens voet vast pakt

       /   Reply  / 
 4. paul postuma

  Ik heb toch ook al wel heel wat overtredingen op Mertens gezien die wel degelijk een penalty waren maar dan hoor ik jullie niet! Niet gelijk gaan wijzen als het jullie clubje een keertje tegenzit!

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   Paul ik blijf erbij dat Mertens hetnormaal gesproken niet nodig MOET hebben om te duikelen a la Suares !
   Bij Utrecht was het een gewone speler die uitblonk door zijn soms fabelachtige techniek en snelheid .Hij gaat naar Psv en meneer vertoond de zelfde fratsen als dat irritante mannetje uit uruquay .
   Het enige wat hij niet naaapt zijn de vieze fratsen zoals bijten en uitschelden .
   Als je dan ook nog met een stalen gezicht verteld dat hij werd geraakt nou laat maar ! De sympathie voor de voetballer Mertens slaat dan heel snel om in antiMertens .

     /   Reply  / 
 5. paul posruma

  En dan bedoel ik dat hij de penalty niet kreeg.

    /   Reply  / 
 6. Hahaha

  Voetballers die boven zichzelf uitstijgen vinden het blijkbaar nodig om z’n eigen veel te laten vallen kijk maar naar Guidetti en Suarez en nu weer Mertens jammer dat hebben deze spelers niet nodig. Farfan (Farval) heeft daardoor zelfs een transfer aan verdiend naar Schalke.

    /   Reply  / 
 7. Vraagsteller

  Waar blijft nu het artikel:
  “PSV speelt weer niet als een kampioen.”?

    /   Reply  / 
 8. diego spelletjes

  diego spellen en nog veel meer. Spelen diego spellen om je favoriete minispelletjes te kunnen spelen, of speel gratis diego spellen online met flashplayer

    /   Reply  / 
 9. Koningin Beatrix

  Lieve Nederlandse voetbalsupporters jut elkander niet op,tenslotte zijn wij als volk een.Laten we lief zijn voor elkaar,,haten zet helemaal geen zoden aan de dijk,en mocht ons Nederlands elftal met nul uit nul,is het geschiede,,om nooit meer terug te draaien leren van de werkelijkheid van Jezus Christus en God.Hoe is het anders mogelijk dat de mens in zijn of haar hersenen kan dromen.Hollanders,ga eens nadenken hoe het kan dat we geboren kunnen worden uit een stukje stof,,,geheten SPERMA

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>