PSV werkt zich niet door handbalvereniging.

Een klotewedstrijd van de buitencategorie, dat was Utrecht-PSV. Utrecht, dat tegen Ajax nog vol op de aanval speelde, sloot zich volledig op voor het eigen doel. PSV kon daar veel te weinig tegenover brengen, op een doelpunt uit een corner van Toivonen na. Dat was nodig ook, want na een chaotische situatie was Utrecht tijdens een spaarzame aanval zowaar op voorsprong gekomen. Marcelo, die verder uitstekend speelde, zag er daarbij niet goed uit, net als Isaksson.

In de slotfase wisselde Rutten zowaar aanvallend (Lens voor een beroerd spelende Strootman), maar ook dat mocht niet baten. Het spel was te traag en het stugge Utrecht bleef mede dankzij hun keeper overeind. Kan allemaal gebeuren, twee dingen waren wel heel bijzonder: hoewel alles door de lucht ging wisselde Rutten Willems niet voor VoH maar voor Bouma, en drie minuten blessuretijd op zoveel overtredingen en blessures is natuurlijk bizar. Hoe dan ook, het gevolg is dat Twente dichterbij is gekomen, de rest niet, en wij staan na alle complimenten weer met twee benen op de grond.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>