Een zeer interessante middag topvoetbal!

De Eredivisie is weer begonnen! De afgelopen twee dagen waren er al een paar voorproefjes, waaronder Twente dat makkelijk van RKC won (met een erg ongelukkige Zoet in het doel). Vandaag zijn er voor de PSV-fans drie zeer interessante duels: over een kwartiertje begint Vitesse – NEC, wat naast een altijd spectaculaire derby ook de rentree van Jonathan Reis is. En hoewel het natuurlijk verschrikkelijk is dat hij daar speelt en niet bij ons, ben ik wel erg benieuwd hoe hij het daar gaat doen.

Om half 3 speelt AZ weer tegen Ajax, wat dus onherroepelijk puntverlies voor minstens één van onze twee belangrijkste concurrenten gaat opleveren. Een gelijkspelletje lijkt mij dan ook het beste resultaat, maar als er dan toch iemand moet winnen, zet ik mijn geld in op AZ.

Aan het eind van de middag krijgt PSV de kans om daarvan te profiteren, door uit bij Utrecht te winnen. Op basis van het duel tegen Heerenveen (een veel betere tegenstander) zou dat een eitje moeten zijn, maar we zijn inmiddels een maand verder. Ook het feit dat Mertens en Strootman een basis hebben in Utrecht kan nog meespelen.

En mensen die thuis blijven en meerdere schermen tegelijk kunnen aanzetten: tijdens Utrecht – PSV speelt ook nog Arsenal tegen Man. United. Een zeer interessante middag topvoetbal dus!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Een zeer interessante middag topvoetbal!

 1. Hahaha

  Je zou toch als PSV supporter hopen dat Reist z’n been breekt.

    /   Reply  / 
 2. PaulPSV

  Nee hoor. Als je toch ergens anders meer vertrouwen voelt en meer salaris krijgt ga je daar toch werken? Zo is de maatschappij nu eenmaal. Ik geef hem wel gelijk dat hij is gegaan. Al is het nog zo klote voor PSV. Wat speelde hij trouwens beroerd vandaag. Net als de rest van dat bijeengekochte zooitje.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   PSV is toch ook bijeengekocht ?

     /   Reply  / 
 3. hendrik

  mee eens de vuile overloper,na alles wat psv voor hem heeft gedaan.

    /   Reply  / 
 4. PaulPSV

  AZ-Ajax trouwens 1-1. Vandaag de kans om de kop positie over te nemen.

    /   Reply  / 
 5. PaulPSV

  Triest figuur ben je! Alles wat PSV heeft gedaan? Ja ze hebben hem veel kansen gegeven na verschillende misstappen en JA ze hebben zijn operatie en de hele zooi betaald. Maar NEE een beetje risico nemen zat er niet in. Jammer maar helaas. Ik vind dat Reis gewoon het recht had om dat te doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>