PSV wint ondanks tegenwerkende Nijhuis.

Bas Nijhuis en Kevin Blom zijn twee zeer egobewuste scheidsrechters, die bovendien erg slechte kwaliteit leveren. Gisteren was het weer de beurt aan Nijhuis die na een verschrikkelijke tackle op de enkels van Toivonen de bewuste NAC-speler slechts geel gaf. Toen Lens in blessuretijd een bal wegschoot en vervolgens te langzaam wegliep bij de vrije trap, wist de Tukker niet hoe snel hij hem zijn tweede gele kaart moest geven. Eerlijk is eerlijk, het was stom van Lens, maar de Tukker zag duidelijk zijn kans wel weer schoon om PSV te benadelen.

De wedstrijd was verder allesbehalve bijzonder. Daar hoeven we ook niet moeilijk over te doen, niet elke wedstrijd zal eindigen met 5 doelpunten verschil in ons voordeel, zoals matchwinner Mertens ook al aangaf. Soms wil het gewoon niet, en dan is het prima als je gewoon de drie punten pakt. Ook AZ, Twente en Ajax hadden een op papier makkelijke tegenstander, en hoewel iedereen won, was alleen AZ redelijk overtuigend. Volgende week zullen we een paar tandjes hoger moeten spelen, anders kunnen we zomaar worden weggespeeld in Heerenveen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

81 Reacties // Reageer

81 thoughts on “PSV wint ondanks tegenwerkende Nijhuis.

 1. arie

  Zat het scheidsrechtertje weer tegen..
  kk psv

    /   Reply  / 
 2. psv040

  eh arie,

  ga lekker je vriendje in zn arie neuken mongooltje..

    /   Reply  / 
  1. ARIE

   eeey psv040 pas maar op dat ik je moeder en oma niet in de arie neuk… maar is tog zo altijd dat eeuwige gemekker as de scheids een beetje tegen. vieze vuile kk lamp

   Ps jammer dat die kk flikker van een toivonen zijn poten niet had gebroken.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Dus jij zat achter mijn oma’s verkrachting :)

      /   Reply  / 
 3. Luuk

  pff volgens mij moet jij deze paar dagen gewoon niet op internet gaan, meeste vrouwen worden namelijk ook chagrijnig als ze in een bepaalde tijd van de maand zitten. misschien kun je jouw tijd beter verspelen door naar een kliniek te gaan, zieligerd.

    /   Reply  / 
 4. bert

  arie huilebalkje, leer eens een beetje niveau in je posting aan te brengen. kneusje.

    /   Reply  / 
 5. stevie

  niveau, hij heeft gelijk, jullie pissen gewoon weer naast de pot met jullie zwakke aankoopjes kk pisvlekken

    /   Reply  / 
 6. Paul postuma

  @arie wat betekent kk en als het is wat ik denk dat je bedoelt hoop ik je nog eens te horen op dit blog als je zelf die diagnose hebt gekregen. Trouwens waar heb jij die perverse ideeen vandaan dat je iemands moeder en oma wilt nemen ( vrouwen van waarschijnlijk, laten we voorzichtig schatten, 50 en 75) kan je niet iemand van je eigen leeftijd krijgen of ben jij zo’n zielo die alleen zijn genot kan krijgen door de vrouwen te dwingen ( waarschijnlijk met een bivak muts op en een mesje in je hand)?

    /   Reply  / 
 7. ronald

  jullie hebben allemaal geen leven beter schieten jullie jezelf neer. kanker homos

    /   Reply  / 
  1. Paul postuma

   Zo, waar heb jij Nederlands geleerd?
   Waar het hart van vol is loopt de mond van over, zullen we maar zeggen.

     /   Reply  / 
 8. sonja

  ja het is weer een kut tukker die weet zeker niet hoe die moet fluiten

    /   Reply  / 
 9. ben

  O o o wat kunnen jullie zeuren hoe durf je zoiets te schrijven.
  1 toivonen had vorig jaar en daar voor tig wedstrijden geschorst moeten zijn met zijn voorbeeld functie. En het klopt dit was dik rood maar hij geeft hem niet punt uit.
  2 Ga eerst eens beter voetballen en dan pas zeuren over de scheidsrechter en ass scheidsrechters neem een voorbeeld aan f de boer hoor je hem over scheidsrechters. 0

  gr ben

    /   Reply  / 
 10. Paul postuma

  We hebben toch ook niks van Fred Rutten gehoord? En Jona schrijft toch ook dat het spel te slecht voor woorden was…

    /   Reply  / 
 11. Ronald

  Normaal gesproken ben ik een van de eersten die op een scheidsrechter duikt, het incident met Blom ben ik nog lang niet vergeten!

  Maar Nijhuis heeft gewoon goed gefloten vond ik, dit is gewoon dom van Lens. Nijhuis zat alleen fout bij het uitblijven van de rode kaart voor NAC maar verder heeft hij een redelijk goede partij gefloten, helemaal vergeleken met de andere scheidsrechters die er rondlopen.

  Lens moet toch al wat intelligenter spelen, hij staat vaker buitenspel dan dat hij correcte balcontacten heeft. Ik ben ook wel benieuwd naar statistieken welke spelers het vaakst buitenspel staan.

    /   Reply  / 
 12. Ron

  Ja hoor… De scheids.. Het was ook nog een tukker. Wat een smoesjes..

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Smoesjes? We hebben toch gewoon gewonnen? Dus het zijn geen smoesjes: ik kan gewoon slecht tegen onrecht, en je kan jezelf beter er over uitspreken na een gewonnen wedstrijd dan na een verloren. Nijhuis floot op zich goed, maar voor de zoveelste keer in de laatste seizoenen worden we genaaid met een (niet gegeven in dit geval) rode kaart. En het gebeurt altijd bij Blom, Kuipers of Nijhuis.

     /   Reply  / 
 13. Paul postuma

  Punt!

    /   Reply  / 
 14. Ron

  Arme Jona… Onrecht!? Onrecht is heel wat anders. Hoe vaak hebben jullie de scheids wel niet mee gehad, hou asjeblieft op zeg! Ben je dan afhankelijk van een rode kaart van de tegenstander!? Weet je wat onrecht was? Hoe mijn cluppie tegen real genaaid werd… Twee terechte goals afkeuren.
  Interview met ex psver koevermans gelezen!? Hij noemt het een schande als PSV geen kampioen wordt na de halve subtop hebben leeggekocht.. Mooie woorden van een ex psver

    /   Reply  / 
 15. Ron

  Punt… Altijd hoor en wederhoor toepassen Paul. Ik weet dat het je na maanden nog steeds dwars zit.. Zielig

    /   Reply  / 
 16. paul

  der zijn meerdere Pauls in de wereld,pijpen is het fijnste wat er is

    /   Reply  / 
 17. Paul postuma

  Ze zouden bij AJAX ook een brief naar de UEFA moeten sturen om te vragen of ze de handelwijze van Barcelona en REAL willen onderzoeken want door met het tweede je laatste groepsduel te spelen is duidelijk een geval van competitievervalsing Ron! Oh nee ze hebben natuurlijk niemand meer om die brief te ondertekenen…

    /   Reply  / 
 18. Paul postuma

  Hoor en wederhhoor? Jona heeft zijn zegje gedaan en jij ook Ron Dat is dus hoor en wederhoor en daaruit kan er dan “partij” worden gekozen, of moet het bij jou weer eindeloos doorgaan met vorrbeelden van AJAX?

    /   Reply  / 
 19. Hahaha

  Er komt een man bij het Philips Stadion en hij legt 5 euro op de toonbank. De man achter de toonbank vraagt wat wil je hebben een speler of een seizoenkaart?”

    /   Reply  / 
 20. Paul postuma

  Waarom zit er op de arena een dak? Zodat als ze het dak af en toe open doen de toeschouwers eens echte sterren kunnen zien.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Nou snap ik ook meteen waarom PSV geen dak heeft :)

     /   Reply  / 
  2. Meersche Helden

   Geen echte sterren? en die 3 sterren op het shirt dan?

     /   Reply  / 
   1. Marc

    die derde ster is er waarschijnlijk op gevallen toen het dak open stond

      /   Reply  / 
 21. Ron

  Arme Paul. Wat een frustratie! Wat heeft Ajax met barca en real te maken?? Jij hebt het over het tweede… Kijk es wat voor spelers daarin rondlopen! Barca had een extra bus vol luiers mee, zo jong waren die gastjes.. Maar zoooo goed. Hulde voor dat soort ploegen. Ajax speelde ook met het tweede maar dat was noodgedwongen! :)

    /   Reply  / 
 22. Paul postuma

  Look who’s talking! Over frustratie gesproken, waarom mag ik geen andere clubs benoemen terwijl jij als eerste over de niet gegeven doelpunten van AJAX begint! Het is makkelijk om iemand altijd maar met dat beschuldigende vingertje na te wijzen Ron maar mensen die dat doen zouden wat vaker in de spiegel moeten kijken!

    /   Reply  / 
 23. Ron

  Paul, jij blijft altijd gelijk hakken… Je begint te janken over jouw clubje, ik haal een FEIT aan over mijn clubje… Heel reëel… En dan noem jij barca en real met toppers als bv kaka… het tweede!!! Ja hoor, dan heb je er verstand van! Hulde!
  Punt

    /   Reply  / 
 24. Ron

  En dan moet ík in de spiegel kijken!? Jij bent hilarisch!!!!

    /   Reply  / 
 25. Paul postuma

  Moet je gebukt in de spiegel kijken kan je nog een ster zien!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Als ik buk voor de spiegel dan zie ik niet alleen een ster maar ook 2 hangende planeten onder de ster :)

     /   Reply  / 
 26. Paul postuma

  Over gelijk halen gesproken je weet niet hoe snel je moet reageren als Jona een stukje schrijft! En bedankt voor het compliment, ja ik heb inderdaad heel veel verstand van voetbal! Kan je mij ook even vertellen waneer ik heb lopen janken over mijn clubje (ik weet het namelijk wel maar ik durf er een maand salaris op te zetten dat jij dat niet weet)!

    /   Reply  / 
 27. Ron

  Dat zou betekenen dat ik al je berichten moet lezen en dat doe ik niet…
  Wel knap (of is het arro) dat je van jezelf zegt verstand van voetbal te hebben… (dus kaka en consorten vind jij echt een tweede team, ja???) en PSV fan te zijn…

  Grapje… Jij begon met moppen tappen!! Geintje dus hè… Niet boos worden.

  Van harte met de goeie overwinning btw

    /   Reply  / 
 28. Paul postuma

  Hahaha begon met moppen hoor niet ik, maar om even terug te komen op Kaka, deze wereld voetballer is sinds hij bij Madtid speelt geen schim meer van wat hij bij Milan was en zeker niet goed genoeg voor het eerste van Madrid.

    /   Reply  / 
 29. Ron

  Misschien heb je dan wel gruwelijk verstand van voetbal, lezen vind je nog steeds erg moeilijk… Zo’n kaka, die jij geen schim vind, die ‘slechts’ in het tweede thuis hoort…. hebben wij in Nederland echt niet rondlopen. Niet bij Ajax, PSV, AZ of Twente. En je noemt hem nog steeds wereld voetballer.
  Ik heb dus nergens beweerd dat hij niet in dat tweede thuis hoort, maar zelfs het tweede van real en barca is gewoon wereldtop. En jij noemt dat competitie vervalsing??? Jij begint dus toch echt zelf met moppen tappen want ik kan niet geloven dat je dat serieus meent…

    /   Reply  / 
 30. Ron

  Benzema? Higuain? Xabi Alonso? Arbeloa? Coentrão? Callejon? Albiol? Altintop? Allemaal geen schim meer!? Allemaal terecht in het tweede gedumpt?
  Bij elke topclub van de rest van Europa staan die gasten in het eerste… Zegt genoeg over het eerste van Real!

    /   Reply  / 
 31. Paul postuma

  Ron jij begint over Kaka nadat er wat moppen waren gepost ga dus niet beweren dat ik met moppen tappen ben begonnen (moet ik jou weer over je eigen posts op de vingers wijzen je wordt steeds slordiger Ron).

    /   Reply  / 
 32. Paul postuma

  Even off topic Ron, vind jij Altintop een goede voetballer? Ik vond hem in duitsland al zwaar overschat, als hij de bal krijgt weet je al dat hij de verkerde keuze gaat maken. Net zo’n geval als laat Wouters maar schieten vanaf de zestien de bal gaat toch over alhoewel hij tegen PSV wel een paar keer tussen depalwn wist te mikken.

    /   Reply  / 
 33. Ron

  Paul… Smile!!!! Moppentappen sloeg dus op jouw opmerking over dat real en barca met tweede op kwam draven vlgs jou… Tikje sarcasme… Dat ik dat nog moet uitleggen!
  Altintop is geen wereldtoppert… Maar er zijn genoeg Eredivisie clubs waar ie wel zou passen. Kijk ff naar onze bank… Bulykin … Vennegoor… Tja, do I need to say more?

    /   Reply  / 
 34. Paul postuma

  Je verget Zeefluik ook al is die verhuurd!

    /   Reply  / 
 35. Ron

  Wat is er met zeefuik!?

    /   Reply  / 
 36. Paul postuma

  De nieuwe europese tob spits!

    /   Reply  / 
 37. Ron

  Ga je nou weer moppen tappen? Ik begrijp echt niet wat je wil zeggen!? Hoezo ben ik hem ‘vergeten’?

    /   Reply  / 
 38. Ron

  Bij Ajax wordt wel vaker spelers verhuurd.. Als je ze verhuurd hebt kun je ze niet gebruiken.. Je noemt hem tobbbbbspits!? Je hebt liever dat PSV gewoon de spitsen bij de concurrent ophaalt!?

    /   Reply  / 
  1. Marc

   wat was de naam ook al weer van dat bijt-grage mannetje dat bij FC Groningen werd weggehaald in de winterstop een paar jaar terug……

     /   Reply  / 
   1. Jona

    Je bedoelt dat mannetje dat nu weer 8 wedstrijden schorsing heeft wegens constant racisme? Icm dat bijtincident is dat toch niet bepaald een speler waar je trots op mag zijn. Niet opgeleid, gewoon gekocht, constant schwalbes, middelvingers (ook in Engeland), bijten, maar zolang hij maar goed voetbalt zagen ze het door de vingers. Maar als onze Toivonen zijn armen wat te breed hangt, en we (PSV-ers) doen er niet te moeilijk over, dan is het hek van de dam.

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Mijn exvriendin was ook zwart en als ze de afwas was vergeten of voor de zoveelste keer weer niks had gedaan in het huishouden dan schold ik haar altijd uit voor luie roetmop maar dat wil nog niet zeggen dat je racist bent.

       /   Reply  / 
     1. Jona

      Begrijp wel waarom het je EX-vriendin is.

        /  
 39. Paul postuma

  Ja hoor geen probleem mee. Opleiden gaat toch niet ze worden op hun zestiende verjaardag toch door een of andere Engelse club binnengehengeld.

    /   Reply  / 
 40. Ron

  Kijk ff in de Ajax selectie… Aardig wat eigen jeugd! Az… Ook… Feyenoord… Tot vorig seizoen.
  Verstand van voetbal? Of verstand van goed investeren?
  Juist dat kopen… Een seizoen ben je tegen een speler, volgend seizoen juich je voor hem.

    /   Reply  / 
 41. Paul postuma

  Ik denk dat spelers die voor mijn clubje spelen diep in hun hart hebben gekeken en toen de beslissing hebben genomen naar het warme nest te komen. Maar je hebt een punt en dat is nu precies de reden waarom ik moeite heb met het Nederlands elftal.

    /   Reply  / 
 42. Paul postuma

  Da Silva geloof ik (Charlie da Silva?). ;-)

    /   Reply  / 
 43. Paul postuma

  Nijhuis laat zich weer gelden!

    /   Reply  / 
 44. Ron

  Ik had een reactie gestuurd maar die is nu weg!?!?

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Ik heb niets verwijderd Ron. Maar wat zei ik nou over Nijhuis? Egobewust mannetje, die graag grote clubs een rode kaart geeft, daar geilt hij gewoon op. Die Esteban schrikt zich de pleures, verdedigt zichzelf, wordt terecht woest op die gast en dan kan hij eraf. Dat zouden alleen Nijhuis en Blom zo oplossen.

     /   Reply  / 
 45. Paul postuma

  Dat is het PSV spook doet ie wel vaker! ;-(

    /   Reply  / 
 46. Paul postuma

  Zou je misschien wel eens vaker moeten dien Jona. ;-)

    /   Reply  / 
 47. Ron

  Jona: dus az is een grote club en Ajax klein!?
  Vreemd ik had een reactie geplaatst die écht weg is.
  Maar waarom zouden reacties verwijderd moeten worden Paul!? Toch moeite met kritiek?

    /   Reply  / 
 48. Ron

  Ik ben zéker geen Nijhuis fan, maar gister moest hij wel…

    /   Reply  / 
 49. Paul postuma

  Come on Ron kan ke niet tegen een geintje (alhoewel ik wel wist dat je zou reageren). Nee hoor ook gisteren had hij een keus om het juiste te doen al was dat dan niet volgens de regels, dan had heel Nederland hem stoer gevonden en nu is het gewoon weer een mierenneuker!

    /   Reply  / 
 50. Paul postuma

  Hoe vaak willen die Twente spelers nog naar hun gezicht grijpen alsof ze een klap hebben gekregen. Ik word er niet goed van!

    /   Reply  / 
 51. Paul postuma

  En weer kan Rutre PSV niet naar een overwinning coachen in een top wedstrijd. Het is leuk als je de betere ploeg bent maar ik vind de overwinning net iets belangrijker! Dumpen zou ik zeggen in de winterstop!

    /   Reply  / 
 52. Ron

  Paul, had jij geen wedstrijd!? En… Wat een held hè, die rutten?

    /   Reply  / 
 53. Paul postuma

  Hoe bedoel je Ron, had jij geen wedstrijd?

    /   Reply  / 
 54. Ron

  Je plaatste berichten tijdens de wedstrijd! Of ga je zeggen dat je met je mobieltje berichten plaatste?? :)

    /   Reply  / 
  1. paul postuma

   Ja ik gebruikte inderdaad mijn mobieltje voor die posts. Maar ik was niet in het stadion, iemand met een stadion verbod komt er bij ons namelijk niet in! ;-) Nee ik ga al twee jaar niet meer naar de stadions.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Nou nou een stadionverbod doe maar ruig wat heb je gedaan? Heb je met je driewieler stewards aangereden :)

      /   Reply  / 
 55. Ron

  Mijn reactie had te maken met het bijten. Leuk dat jullie dat nog weten te noemen. En afdanker Balkan en rollebollende affelay worden niet genoemd. En toivonen wordt afgedaan als breed maken? Toen Sumatra zich breed maakte tegen Feyenoord was dat wél weer elleboog. Subjectief kijken blijft hier moeilijk voor sommigen!

    /   Reply  / 
 56. Ron

  Niet in stadions… Liefhebber dus, hè?? ;-)

    /   Reply  / 
 57. Hahaha

  Fred left the building :)

    /   Reply  / 
 58. Paul postuma

  Inderdaad een liefhebber want zoals je weet kan een kenner ook liefhebber zijn en dat verbod was omdat ik een spreekwoordelijke bom onder het bestuur van AJAX wilde leggen.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Dus jij bent een terrorist :)

     /   Reply  / 
 59. Paul postuma

  Als der alte Johan er iets mee te maken heeft wil ik best een terrorist worden genoemd! :-)

    /   Reply  / 
 60. Paul postuma

  Het probleem is dat Fred pas over een half jaar weggaat. (misschien een idee voor een topic Jona?)

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Jona is een aparte blogger dan zet hij een paar topics en dan is ie weer weg. Maar stel dat Rutten kampioen word en de beker wint en mischien zelfs de UEFA Cup en niks is onmogelijk kijk maar naar Bazel – Manchester United dan zullen er toch veel mensen achter z’n oren krabben denk je ook niet?

     /   Reply  / 
   1. paul postuma

    Nee hoor dan zeggen we gewoon dat dat de verdienste van Cocu waren!

      /   Reply  / 
 61. Hammer

  de keuzes voor een nieuwe trainer zijn wel voorspelbaar en de meeste zijn ook nog eens op leeftijd. maar ik zou toch gaan (of liefst) met iemand die een visie heeft voor psv iemand die langer zich wil binden. ik word een beetje simpel van die club hoppers.
  kijk maar naar England of Spanje daar zitten een paar trainers al lang op de zelfde plaats.
  Ik zou het zeker wel willen doen, maar ja dat zal de club niet echt goed doen denk ik.

    /   Reply  / 
 62. Hahaha

  Adriaanse niks voor PSV?

    /   Reply  / 
 63. Paul postuma

  Precies zoals je het zegt niks voor PSV!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>