PSV doet zichzelf pijnlijk tekort.

PSV is er weer niet in geslaagd om te winnen van een hooggeklasseerde club. Feyenoord was met 2-0 te sterk. Dit was tegen de kansenverhouding in, maar PSV heeft het volledig aan zichzelf te wijten. Na de grote fout van Toivonen ging ook Willems aan het begin van de tweede helft op tragische wijze in de fout. Een ervaringskwestie, absoluut. En daarom ben ik ook geneigd om het hem minder kwalijk te nemen dan Toivonen, die volledig terecht binnen het uur gewisseld werd voor Lens. Een regen aan kansen voor PSV volgde, maar aan de andere kant had het net zo goed 3-0 kunnen worden.

Het is pijnlijk om te zien dat we wekenlang prima kunnen spelen, en dan opeens zo door de grond zakken. Rutten heeft ongetwijfeld zijn verhaaltje wel weer klaar, maar zolang we dit soort duels niet winnen, worden we gewoon geen kampioen. AZ kan vanmiddag een enorm gat slaan, en dat is zowel de verdienste van AZ als van PSV.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV doet zichzelf pijnlijk tekort.

  1. Ron

    Pijnlijk te kort!? Duh! Wees blij met slechts 2-0

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Verdienste van zówel az als PSV??? Toen Ajax afgelopen seizoen kampioen werd lag dat allemaal aan PSV omdat PSV de punten liet liggen… Remember?? Toen had het niks met Ajax te maken die hadden mazzel… Omdat PSV de punten liet liggen. Als een ander kampioen wordt ligt het dus aan PSV… Man, doe aub die gekleurde bril af en lul niet alsof PSV de enige “topclub” van nl is… Wát een dom en arrogant gezwets!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>