1 Reacties // Reageer

One thought on “Samenvatting Middlesbrough – PSV (2-3).

  1. wijnands hm

    Ja ik heb die swalbe van Toivonen een paar keer bekeken maar je ziet het duidelijk dat dit een zekere swalbe was ik begrijp dan ook niet dat de scheidsrechter hier in trapt,Het spijt mij te zeggen maar het is te hopen dat bij een volgende swalbe van hem het verkeert zal aflopen met een nare gevolgen,dan gaat hij het begrijpen mischien dat hij dit moet laten.En vervolgens PSV moeten jullie toch een beetje schamen voor een speler van jullie die dit flikt het is niet de enige jullie hadden er meer o.a FARFAN.IK vindt dit treurig voor het NEDERLANDS voetbal.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>