PSV toont veerkracht en wint van Middlesbrough.

PSV heeft op redelijk spectaculaire wijze veerkracht getoond tegen Middlesbrough. Na een waardeloze 2-0 ruststand keerde het tij zich in de tweede helft. Een penalty die Wijnaldum benutte zorgde voor de aansluiting, waarna Lens en Zeefuik de eindstand op het bord zetten. En zo keert PSV dus met twee overwinningen huiswaarts, en hebben wij als geïnteresseerde supporters geen minuut live kunnen zien, toch best jammer. Later volgt nog wel een samenvatting, én, zo Twitterde een journalist van het ED net, groot nieuws. Zou El Hamdaoui binnen zijn..?

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>