PSV staat met 2-0 achter in de rust.

Pure scorebordjournalistiek dit, maar 2-0 achter bij de nummer 12 uit de Engelse Championship is gewoon heel zwak. Rutten blijft altijd maar roepen dat uitslagen er niet toe doen in de voorbereiding, maar als je tegen zo’n matig team als Middlesbrough in drie kwartier twee doelpunten tegen krijgt gaat er iets goed mis.

En, niet verrassend, de 2-0 was toe te rekenen aan… Stanislav Manolev. Die arme jongen moet nu echt uit zijn lijden verlost worden. Mochten we in de Eredivisie met 3-0 voorstaan tegen RKC, dan kan hij er weer inkomen, maar voor bijna alle andere gelegenheden is hij totaal ongeschikt. Helaas, want ik vind hem als mens best oké, hij kan alleen niet verdedigen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “PSV staat met 2-0 achter in de rust.

 1. Mathieu

  Doe ff een rectificatie dan, want je hebt weer te vroeg geroepen etc.. PSV heeft zich heel goed herpakt de 2e helft

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Heb je het gezien dan? Bovendien valt of staat bovenstaande niet met een goede of slechte tweede helft hoor. Vind Manolev nog steeds veel te slecht.

     /   Reply  / 
 2. Mathieu

  Manolev moeten ze gewoon verhuren aan fc einhoven ofzo.. Mooi om te zien dat PSV gewoon enorm veel veerkracht bezit op mOment.. Hopen dat die eerste helft een incident was.. Ze zullen boro wel een beetje onderschat hebben ofzo? Mooie overwinning, jammer dat middlesbrough zo slecht is tegenwoordig paar seizoenen geleden nog PL club

    /   Reply  / 
 3. stefan

  Gewoon Vlaar halen heb je een goede verdediger en als je die aanvoerder maakt weet je zeker dat Rutten met zijn Grote Vriendelijke Reus eindelijk weg zijn. Want iedere PSV – Fan ziet dat Engelaar gewoon snelheid tekort komt voor dit niveau.

    /   Reply  / 
 4. stefan

  Laten we aub hopen dat we dit jaar niet naar het stadion hoeven komen en dat Fred weer Orlando in de basisopstelling tovert. Dan draai ik gewoon om en ga lekker thuis naar Helmond Sport of Eindhoven kijken.Daar waar Orlando thuis hoort. Sorry fans maar ik was vorig jaar getuige van de vernedering in Lissabon en als je zoiets nog goedpraat getuigd dat van gebrek aan inzicht. Thuis zonder Orlando pakten we ze nog bijna. De jeugd heeft de toekomst!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>